2023 11. kitabı
Okunma: 16 Ağustos 2023 23:49
#kitapyorumu #1000kitap Merhaba arkadaşlar bugün kadınların zor yaşamını konu alan çok güzel bir fantastik kurguyla karşınıza geldim Kitabımız Cemre baş karakterimizin durduğu yerde halüsülasyonlar görmesiyle başlıyor. Gördüğü şeyin gerçekten bir halüsülasyon olup olmadığını anlamasıyla devam ediyor. Sonra kendisinin Moda Tasarım bölümünü kazandığı ve okulunun açılmasına 3 hafta kaldığı söyleniyor. Bu bölümü kazanmasına öncüsü olan şey ise anneannesinin annesine verdiği dikiş makinesi oluyor. Bu dikiş makinesinde bir gün bir çıkıntı buluyor ve o çıkıntının içinde bir not buluyor. Ve bence kitabımız tam burada başlıyor Kitabın konusuna ve kurgusuna gerçekten hayran oldum. Ayrıca yazarın kalemini de baya beğendim. Benim için kitaptaki tek sorun puntolarının çok küçük olmasıydı onun dışında hiç sorunum yoktu. Kitabın sonunda az kalsın bayılıp düşecektim ağzım açık ve sinir krizi geçire geçire okudum kitabı. Kadınlara yönelik kitapları seven ve fantastik kitap seven herkese önerimdir kesinlikle
Ati'nin İnsanlarıCahide Gürkaplan · Lora Yayıncılık · 07 okunma