2024 17. kitabı
Kimberley Freeman ☆~ Zümrüt Şelaleleri Syf 472 Göz yaşlarınıza eşlik edecek biri varsa yanınızda, kalbinizdeki boşluk sizi ne kadar ıssızlaştırabilir? "_Sana nasıl yardım edebilirim?" "_Öldür beni " "_Hayır" "_Sana yalvarıyorum. Yalvarıyorum. Artık yaşamak istemiyorum, afyonum olmadan olmaz. Ben...."Ellerini havaya kaldırarak salladı. "Gerçek dünyanın diğer tarafını gördüm. Güzeldi,çok güzeldi. Ya şimdiki hayatım?Acı, bitmek bilmez bir acı.Bedenimin öldüğünü hissediyorum. Merhaba bugün okumaktan büyük keyif aldığım yazarımızın #zümrütşelaleleri kitabı paylaşımı ile geldim. Bu kitabı çok oldu okuyalı, lakin bir türlü paylaşımı yapamadım.Bir tekrar yapıp bu güzel hikaye ye yine konuk oldum ve beni yine içine çekmeyi başardı. Yazarın diğer kitaplarını da severek okudum.Kesinlikle tavsiye ediyorum Şimdi kısaca konusuna gelelim, çift zamanlı bir kurgu ve 1926 ve 2014 arasında kesitlerle devam ediyor. Violet Armstrong 1926 yılında Zümrüt kaplıca otelinde çalışmaya başladığında aklındaki tek şey artık çalışacak durumda olmayan annesine bakmaktır. Ancak ötekileştirilenlerin dünyasında yer alsa da kalbine yenik düşerek ünlü Honeychurch_Black Ailesi'nin varisine aşık olur. Sam onun dünyasını bir anda değiştirmiştir. Körü körüne Sam e inanan Violet'ın bir gece kuvvetli bir kar fırtınasının gelmesiyle o tutku dolu aşkı da kara gömülür... Ta ki karları eriyip o gecenin sırrını ortaya çıkarana kadar. 80 sene sonra ise Loren Beck, erkek kardeşinin vefatından sonra annesinin baskıcı tavırlarından da sıyrılarak kendi ayakları üstünde durmaya karar verir. Görkemli Zümrüt Kaplıca Otelinin karşısındaki kafede çalışan Loren eski otelin restorasyonu ile ilgilenen mimar Thomas ile tanışır arkadaşlıkları devam ederken Loren 1926 yılında yaşanmış dolu dizgin bir aşkın mektuplarını keşfeder ancak keşfi bununla sınırlı değildir. Unutulmuş bir trajedinin peşine düşen Loren yüzleşeceği gerçekle kendi hayatını da değiştirecek riski göze alabilecek midir? Bu kitabı sevgili @nihllck.kitap #aydabirarkadya etkinliği için okudum. Kitapla kalın 2024~ 17.kitap
Zümrüt ŞelaleleriKimberley Freeman · Arkadya Yayınları · 20161,611 okunma