···Okunma: 08 Mart 2024 00:00 Merhaba kitap sever dostlar bugün sizlere @fezakarakas hocanın yazmış olduğu #sevgiprojesi ile geldim.
Kitabın temelinde insanın kendini sevmesi yatıyor.
''Mutlu olmak için ihtiyacımız olan herşey şuanda sizinle. Hayatımızda olan iyi kötü herşeyi kabul etmekle başlıyor sevginin temeli. Öncelikle kendi kendimize yaşadığımız ve asla bırakmayacağımız ilişkimizi düzeltmeliyiz. Bunun için öncelikle içinde büyüdüğümüz çevredeki toksik ilişkilerden sıyrılmalı ve gerçeğe uyanmalıyız. İşte o zaman kendimizi sevmeye ve kimliğimizi tanımaya hazır oluruz.
Peki bunu nasıl yapacağız? ''The Work'' yöntemi ile zihnimizi kirleten ve işgal eden her şeyi sorgulayarak.
Kitap 'The Work' sistemini açıklamış ve verdiği örneklerle nasıl çalıştığını anlatmış, bizlere de çalışma sayfaları sunmuş.
Sevgiyi, aşkı, beklentileri ve şikayetleri, ayrılığı, affetmeyi, kıskançlığı, sahiplenmeyi, sınırları, yani insana dair her konuyu ele alıp bizlere The Work yöntemi ile yol göstermeye çalışmış, verdiği hasta doktor hikayeleri ile yalnız olmadığımızı ve başarabileceğimizi öyle güzel anlatmış ki hocamın kalemine, yüreğine sağlık.
Kendini sevmek istiyorsan #sevgiprojesi ne katıl.
Kitapla ve sevgiyle kalın.