Sorumuz çok enteresan; sizce romantik ilişkilerde mutluluk ve evlilikte aşk mümkün mü ?
Haydi buyrun bakalım mümkün müymüş @fezakarakas ‘ın #sevgiprojesi kitabını okuduğumda, kişisel gelişim yolculuğumda bana rehberlik edecek birçok değerli bilgiye ulaştım. Kişisel gelişim okuyamıyorum diyenler bu kitapla başlayın bayılacaksınız. Kitap, sevgi, aşk, kıskançlık ve ayrılık gibi temel duygulara derinlemesine odaklanıyor ve @byron.katie ‘nin ünlü düşünce sorgulama yöntemi #thework etrafında şekilleniyor. Bu yöntem, okuyuculara rahatsız edici düşüncelerini sorgulama ve bu düşüncelerden özgürleşme imkanı sunuyor.Kitap, The Work yöntemini uygulamak için çeşitli teknikler, hikayeler ve pratik alıştırmalarla zenginleştirilmiş. Bu, bizim yöntemi anlamamızı ve hayatlarımıza entegre etmemizi kolaylaştırıyor. Özellikle kendini sevmenin önemine yapılan vurgu, kitabın en güçlü yanlarından biri. Kendi içsel çatışmalarını ve toksik düşüncelerini dönüştürmek isteyen herkes için bu yöntem oldukça etkili.Kitap boyunca karşılaştığım örnekler ve hikayeler, sevgiyi ve insan ilişkilerini daha derinlemesine anlamamı sağladı. Sevgi Projesi kişisel gelişim ve kendini sevme yolculuğunda bana çok şey kattı. Tekniklerle, hikayelerle ve örneklerle zenginleştirilmiş bu eser, romantizmin sınırlarının biraz ötesine geçip gerçek bir ilişkide aşkın mümkün olup olmadığına ve fiilen aşk olma kavramının özüne ışık tutuyor. Eğer siz de sevgi ve insan ilişkileri üzerine derinlemesine düşünmek ve içsel huzura ulaşmak istiyorsanız, bu kitabı okumanızı tavsiye ederim. Kendinize ve sevdiklerinize dair pek çok yeni farkındalık kazanacaksınız ve elbette en başta sorduğum sorunun cevabına da ulaşacaksınız. #mutlakaokuyun #sağliklavekitaplakalın