2024 3. kitabı
Okunma: 08 Mart 2024 21:50
İan'ın müzik gurubunu alıp Los Angeles'a gitmesi ve Hazel'i geride bırakmasıyla birlikte kitabın rengi 180 derece değişti benim gözümde. . Ne kadar her gün arayıp birbirlerinin hal hatırlarını sorsalar da ikisi de bence bu konuda haksızlardı çünkü Hazel Eres'teki yaşamı sevse bile sevdiği adamın peşinden gidebilirdi veya Ian ve gurubu bu kadar güç sarhoşu olmak istemeselerdi kasabalarında daha az ama daha samimi insanlarla konserlerine devam edebilirlerdi... Böyle olsaydı Hazel'le ilişkileri tehlikeye girmek zorunda kalmazdı.. Çünkü hepimizin aklına bu gelir anladınız mı? Sevgiliniz bir anda çok ünlü oluyor hemde global bir ünlülükten bahsediyoruz.. Sırf kız hayranlarını elde tutabilmek için İan'ın bekar olduğunu medyaya sunuyorlar (bir ilişkisi olduğunu gizlemeye çalışıyorlar), kısacası yaşam koşulları değişiyor onu göremiyorsun ve tek tutunulacak şey zaman bulunca seni arayıp seni sevdiğini söylemesi... Bende Hazel gibi bu sevgiyi sorgulamaya başlardım çünkü davul bile dengi dengine hayat şartların değişiyorsa ve sevgilini görecek vaktin bile yoksa sen artık başka dünyalardasındır.. Dediğim gibi yazarda aşırı duygu değişimi gördüm... ilk yarıda Hazel yanından geçerken bile ölüp biten İan , kızı deli gibi seven İan iki gün sonra kuru bir vedayla sorgulamadan uçağa atlayıp gidiyor.. Hazel'in tam işler yoluna girecek gibi olduğunda yaptığı şerefsizliğe ne demeli sjdjdkwjjw Charlie güya bunu tehdit ediyor oda zaten dünden razıymış biri beni tehdit etsede hemen arayıp Ian artık böyle olmaz ayrı dünyaların insanıyız demeyi ,ayrılmayı bekliyormuş çocukla. Birde bu konuda tamamen kendini haklı görmesi var..Böyle sevgi mi olur? Çocuk alkol bağımlısı oluyor bu olay yüzünden.. zaten vuran vurana daha yeni ailevi travma atlatmış yanında olacağım diyorsun 2 saat sonra ayrılıyorum senden diyorsun... Charlie telefonuna dinleme cihazı mi yerleştirdi ara çocugu de Charlie beni bunu yapmam için tehdit etti de bir çaresini bulurdunuz kesinlike... Biri kafasına göre gidiyor .. biri kafasına göre ilişki bitiriyor arkadaşlar çocukmusunuz siz? Holly'i çok sevdim çok tatlı bir kadındı onun dışında ilk başlarda çiftimizin arasındaki sevgi bağı o gerilim ilişki yokken bile havada hissediliyordu.... Kısacası bu çift ilişkileri resmiyete dönüştükten sonra aralarındaki bağ koptu bence ne kadar yazar bunu gerçek sevgiymiş gibi kitapta göstermeye çalışsa da.. Puanım 6 okumazsanız kendi kategorisi içerisinde pek bir şey kaybedeceğinizi düşünmüyorum.. Bu yıl okuduğum her şey hakkında düşüncemi belirtmek istiyorum yılın 3.kitabı oldu hepsinin incelemesini girdiğim için mutluyum <3 mavidennm İkimizin Yıkımı
İkimizin YıkımıBrittainy C. Cherry · Martı Yayınları · 2024890 okunma