2024 22. kitabı
Olivia, sekiz yıldır büyükannesinin geleneksel Çin burçlarına göre eşleştirme yaptıkları çöpçatanlık şirketi olan Ay Eşleşmesi'nde çalışmaktadır. Kısa bir zaman içinde bütün işi devralacak ve büyükannesinden kalan mirası o yönetecektir. Büyükannesinin doğum günü için çörek almaya girdiği fırında minik bir tartışma yaşadığı Fırın Adam'ı katıldığı bir etkinlikte görmeyi ise beklemiyordur. Özelliklede bu adamın ZodyakOku adında kullanıcıları Çin burçlarına göre eşleştiren bir flört uygulaması gerliştiren Bennet O'Brien olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşar. Olivia, büyükannesinin mirasını tehtit eden bu uygulamanın işe yaramayacağını göstermek ister ve Bennet'ın uygulamasına kayıt olarak, onunla eşlenmenin bir yolunu bulur. Hatta bir randevu bile oluştururlar. Ancak Bennet'tan Ay Eşleşmesi'nin yeni patronu olduğunu saklamıştır. Olivia'nın çıktığı bir podcast programında Bennet ile karşılaşması, gerçeklerin ortaya çıkması ve ikisinin bir bahse girmesi bir anda gerçekleşmiştir. Olivia ve Bennet birbirlerine randevu ayarlayacak ve ilk kim aşık olursa o bahsi kaybedecektir. Ve Olivia büyükannesinin mirasını korumaya kararlıdır. Lakin kalbini Bennet'tan nasıl koruyacaktır? Romantik komedi bir film tadında olan bir kitaptı. Olivia ve Bennet'ın tanışmalarından olaylarının işleniş ve ilerleyişine kadar her şey çok güzel yazılmıştı. Olivia'nın sürekli geleneklerin devam ettirilmesi gerektiğini savunması ve uyumlu çiftler diye tutturması beni delirtti. Aslında her şey daha kolay olacakken zoru seçmeyi tabiki de Olivia yapabilirdi. Ahh Bennet üzümlü kekim neler çektin Olivia'dan. Ama çok sabırlı ve nazik davranmayı da bırakmadı.Bu ikiliden biri çöpçatan diğeri ise çöpçatan uygulaması geliştirmiş olsa da aşkı beraber öğrendiler diyebilirim.Ayrıca Olivia'nın ailesi ve arkadaşları ile olan kısımlar çok eğlenceliydi. Tabi beni kıran yerler olmadı da değil... Sizlere de film tadındaki bu hikayeyi tavsiye ederim.
Ay EşleşmesiLauren Kung Jessen · Artemis Milenyum · 2024103 okunma