Puan vermedi·52 syf.····Okunma: 13 Mart 2024 23:04 Kitabın özeti:
Adam, işçi olarak gittiği evde ev sahibi kadına aşık oluyor fakat kadın evli. Kadın da adama aşık oluyor. Birbirlerine açılıyorlar tam bu sırada da kadının kocası adamı iş için farklı bir ülkeye yolluyor. Bunun üzerine kadın ve adam birbirlerine bir söz vererek ayrılıyorlar devamında adamın anılarını okuyoruz. En sonunda ise kavuşuyorlar. Adam kadından sözünü tutmasını istiyor ancak kadın bunu yapmak istemiyor (onun istediği şeyi yapacağını söylüyor ancak bence açıkça yapmak istemiyor) neyse en sonunda bir otel odasına gidiyorlar sonra dışarı çıkıyorlar en sonunda adam hiçbir şeyin yani onların eskisi gibi olmadıklarını fark ediyor kitap böylece bitiyor.
Benim yorumum:
Açıkçası kendimi vererek okuyamadığımdan bir şeyleri kaçırdığımı düşünüyorum bu yüzden anladığım kadarına yorum yapacağım. Adamın evli bir kadınla ilişki yaşamasına çok kızdım, kitabın amacını da anlayamadım. Anlayan söyleyebilir Adamın, kadını o şey için darlamasına da gıcık oldum. Kitabın sonunda eskisi gibi olmadıklarını anlamaları iyiydi bence. Bu kadar Kısacık bir kitap, hızlıca biter. Okumak isteyenlere şimdiden keyifli okumalar.