2024 24. kitabı
Okunma: 16 Mart 2024 18:31
#ihbar @oykumarslaan Selam 🪻 Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Sizlere yeni bir polisiye kitabı ile geldim.. Polisiye kitap okumak istiyorum ama daha önce hiç okumadım diyorsanız bu kitap sizin için güzel bir başlangıç olabilir. Okurken sizi bir merak sarıyor ama bir eksiklik hissediyorsunuz okurken. Eğer yazmayı bırakmayıp yazmaya devam ederseniz kaleminizin daha da güçleneceğine inanıyorum. Kitabı okurken bir insanın başına daha ne gelebilir ki dedim. İlk başlarda bir merak unsuru var. İşlenmiş bir cinayet ve suçu işleyen kayıp ortada yok.. Her zaman ilk akla gelen en yakın kişilerdir bu tür olaylar da. Ama bu kitapta biraz ters köşe oldum diyebilirim Kitap kısa o yüzden ne şekilde konuya değinsem özetlemiş olacağım. Emin mutlu bir ailesi olduğunu sanarken bir anda kendini yetiştirme yurdunda bulur. Emin neden yetiştirme yurdunda kalıyor? Babası neden ortadan bir anda kayboldu? Kitapta en çok merak ettiğim Çağatay 'ın annesi kim? Emin ve Çağatay' ın ne gibi bir bağlantısı var? Bu soruların cevabı bu kısacık kitapta mevcut. Polisiye okumayı seviyorum diyorsanız bu kitaba bir şans vermelisiniz @oykumarslaan kaleminiz daim olsun yazacağınız bir sonraki eserleri merak ediyorum. Ezgi Özcan #zindeyayıncılık #kitapcumhuriyetimileokuyoruz #kayseridebirokur #kitaplariyikivar #birgezgininkitapligi #binyazarbinokur #binkadınyazar #kadınyazarlar #polisiyeokuyankadınlar
2024 Okuma Raporları
İhbarÖyküm Akpil Arslan · Zinde Reklam Yayıncılık · 202312 okunma