2024 7. kitabı
Okunma: 23 Şubat 2024 16:13
*Önce kendinle savaşırsın bunu başaramıyorsan kendini kandırırsın* Herkese merhaba Bugün sizlere Oya Kaplan İnce İçimdeki Ben kitabı ile geldim Karya.. Sevdiği erkekten annesi istemediği için ayrılıyor ve o günden sonra da Karya için hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Hep geçmişte kalan Karya birçok tedavi görse de hiçbiri işe yaramamıştır. En son annesi Cahide Hanım kızını ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırarak tedavi olmasını istemiştir. Ağır bir şizofreni ve obsesif hastası olan Karya için bu süreçte iç hesaplaşmalar ve inanç sorgulaması zorlu bir tedavi süreci ile başlamıştır. Orada tanıştığı Tunç ve Gülhatmi onu nasıl etkileyecek ? Karya tedaviye cevap verecek mi? Hastanede Karya'yı neler bekliyor? Bu soruların cevabı ve daha fazlası kitapta Psikolojik roman olan bu kitapta bir şizofrenin iç hesaplaşmalarını sizlerde sorgulayarak okuyorsunuz. Psikolojik roman okumayı sever misiniz? #Alıntılar *Aşk ihtiras umut intikam kıskançlık isyan gibi duygular birbirinden kopan düğümlerdi âdeta* *Fakat asıl olan düzene uyum sağlayamayanların ölümcül bir kaosa sürüklenişiydi*
İçimdeki BenOya Kaplan İnce · İkinci Adam Yayınları · 202312 okunma