Selammm.Tarihi dönem kurgusu okumayı sever misiniz?Ben çok severim.Hele içinde aşk ve mizah varsa daha çok severim.İşte bugün sizlere öyle bir kitapla geldim.Gösterişli partilerin verildigi,yakışıklı adamlarin at sırtında gezindiği ve kadınların balolarda,çay partilerinde eş aradığı itibarın her şey oldugu bir dönemde geçen sıra dışı ve eğlenceli bu romantik komediyi okurken ben keyif aldım.Uzun zamandan sonra bu kurguyu okumak bana iyi geldi.Eğer sizlerde bu tarzı seviyorsanız kitaba bir şans verebilirsiniz.
#konusu
Annesinin içinde bulunduğu buhranlı durumu atlatabilmesi için sahil kesiminde dinlemeyi seçen ailesi bu süreçte Georgina’nın yaz tatilini teyzesinin yanında geçirmesine karar verirler.Bu sebepten Georgiana Ellers,yaz tatilini geçirmek için teyzesiyle eniştesinin İngiltere kırsalındaki evlerine gider.Burada katıldığı orta yaş üzeri insanların düzenlediği partiler onu hayattan soğutmaya başlamıştır.Yine böyle bir partide insan kalabalığından saklanmak için çekildiği bir köşede kendisini Frances Campbell adında gizemli bir genç kız bulur.Frances zengin bir aileye sahiptir fakat hakkında da pek güzel şeyler konuşulmamaktadır.Uçarı karekteri,asi ruhu,eğlenceye düşkünlüğü ve arkadaş çevresiyle Georgiana’nın aşırı ilgisini çekmiştir.Tabi ki bir genç kız olarak tüm bunlar Georgiana’nın hayallerini süsleyen şeyler olduğu için kendisi de bu gruba çekilmiş ve sıradan olan hayatı bir anda çığrından çıkmıştır.Gece kaçamakları,alkol alımları ve yasak olan her şeye ilgisi giderek artmaya başlamıştır.
Yine böyle bir baloda karşısına tüm bunlardan çok farklı bir kişiliği olan Thomas Hawksley çıkar.Ve maalesef her karşılaşmaları Georgiana’nın utanacağı durumlarda olduğu anlara denk gelir.Ama Georgiana’nın içi bu adama karşı kıvılcımlar saçmaktadır.Thomas’tan ise beklediği karşılığı göremediğini düşünür.Ama işler hiçte öyle değildir.Devamı tabi linki kitap da sizleri bekliyor.