2024 16. kitabı
Okunma: 18 Mart 2024 18:18
|| Juniper Tepesi • Devney Perry 10/10 KONUSU Memphis, bebeği Drake ile birlikte eski görkemli hayatından vazgeçip, kendisine yeni bir hayat kurmak için ülkenin diğer ucuna, Montana’ya taşınır. The Eloise Oteli’nde işe başlar ama henüz kasabada kalacak yer bulamamıştır. Ta ki otelin sahibi Eloise abisinin çatı katını önerene kadar Huysuz, otelin şefi, Knox Eden Küçük Kasaba Found Family Bekar Ebeveyn Grumpy/Sunshine ARKADAŞLAAARRR AŞIK OLDUMMM Öncelikle Memphis, onun için o kadar duygulandım ki.. Sürekli sarılma ihtiyacı hissettim Kolay hayatından hem kendisi için hem oğlu için vazgeçip -kendi ailesine- karşı savaş vermesi hem mutlu etti hem hüzünlendirdi Çok güçlü biri kesinlikle, kalbimi bıraktım Knox Favori Eden’immm Başta biraz huysuz davrandı ama hallettikkk Drake’i o kadar güzeell sevdi ve sahiplendi kii, kalbine aşık oldummm Memphis’e her an yanında olacağını çok çok çok güzel hissettirdi ve bayıldımmm okurken Ayrıca yemek yapabiliyor>>>> Son olarak bu kitapta Eden ailesi beni ağlattı Birbirlerine bağlılıklarına ölüyorum ve aile bağını bu kadar güzel görmemiz gerçekten pamuk gibi olmama sebep oldu, çookk seviyorummm
Juniper TepesiDevney Perry · Ren Kitap · 20231,320 okunma