Serinin ikinci kitabı olan Beklenmedik koşullar'ı okudum bitti. Konusu:Declan çok iskolik bir adam ve tek amacı CEO olmak. Ama bu o kadar da kolay değil. Dedesinin yazdığı mektupta yazıldığı gibi Declan altı ay içinde evlenmeli ve çocuk sahibi olmalı. Bu işle ilgilenmek istemeyen Declan istediği kriterleri asistanı İris'e söyler ve ona uygun bir aday bulmasını ister. İris patronu adına radevuya çıkar ve gelin adayını bulur. Ta ki nişan günü Declan ve evleneceği kızın 10 dakika yanlız kalmasıyla olaylar tamamen karışır. Bu noktada devreye Declanın kurtarıcı meleği İris girer. Böylece olaylar başlar. Evett. Aslına bakarsanız seriye bu kitap için başlamıştım. Kitap güzel ve akıcıydı. Ben bir günde bitirdim. Declanın iskolikliği beni çıldırtıdı resmen. Ya bırak kız eğlensin sende tadını çıkar napıyon aa. Neyse. Onun dışında İris gerçekten mükemmel birisiydi. Zeki ve güçlü kadın okumayı çok seviyorum. Onun için bayıldım. Zahrayla arkadaşlıkları çok tatlıydı. Bence İrisinde buna ihtiyacı vardı. Declanın karakteri gelişimini okumak güzeldi. Aşklarıda güzel ve tatlıydı. Bu kadarr