2017 127. kitabı
İlk kitabın hemen ardından okudum ve benim için uzun bir film gibi oldu. İlk kitabın çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Diğer kitaba yorumda da söylediğim gibi Ivy farklı davransaydı belki daha çok benimseyebilirdim. Genel olarak distopya türlerini iç karartıcı buluyorum ve içlerine biraz aşk serpiştirmenin iyi olduğunu düşünüyorum. Bishop bu serpiştirme konusunda çok başarılıydı ancak Ivy beni ikna edemedi. Her ne kadar Ivy'nin ağzından yazılmış olsa da Bishop'a daha çok inandım. Sonunu bu şekilde beklemiyordum. Kitabın ilk 107 sayfası çok sıkıcıydı ki sayfa sayısına dikkat etmeme neden oldu. Daha sonra akıp gitti ancak ilk kitap gibi değildi. Bütün olaylar son kısımda oldu o yüzden bu kitap bana durgun geldi. Sonu kısmen güzel bitti ancak (spolier) 1 buçuk ay uzaklıkta ne yapacaklar? (spolier) bunu anlamak biraz zor benim için. Tamam sonunda mutlu olduk ama biraz belirsizdi sanki. Yine de Bishop her zaman iyisin sen :) Ah son olarak "DEVRİM" in kızını tam olarak gördüğümü söyleyemem.
Devrimin KızıAmy Engel · Yabancı Yayınları · 20152,601 okunma