2024 32. kitabı
Okunma: 29 Mart 2024 21:27
Saklı kitabının yorumu ile geldim.Wattpad dünyasına yaşım gereği biraz uzağım.Öyle okuduğum ve sevdiğim birkaç tane yazar var.Ancak bu kitaba kuzenimin tavsiyesi ile başladım.Sevmekle birlikte bazı detaylar sebebiyle maalesef çok yüksek puan veremedim. Konusu kısaca,Erva babasının timinden olan Doru’ya gördüğü gibi aşık oluyor .Doru’nun mesafeli duruşuyla hislerini içinde yaşıyor ve bunları sadece günlüğüne yazıyor.Hislerini söylemeyi düşündüğü zaman da Doru ,en yakın arkadaşı Ceylin ile bir ilişkiye başlıyor.Bu şekilde bir yıl geçiyor .Sonrasında günlük bir şekilde Doru’nun eline geçiyor.Ve bununla birlikte yaşanan olayları okuyoruz. Öncelikle yazarın dilini çok beğendim.Çok hoş ,akıcı bir anlatımı vardı.Kelimelerle o hisleri çok güzel veriyor.Özellikle Erva’nın mektuplarını çok sevdim.Kitap daha çok durum tarzında yazılmış.Asker kurgusu diye geçiyor fakat askerlik ile tek alakası esas karakterin asker olması.Biraz daha olay okumak isterdim. Erva karakterini sevdim.Ancak Doru’yu özellikle Erva’nın aşkına karşılık verdikten sonra pek sevemedim.Her şey çok hızlı gelişti gibi geldi.Daha düne kadar hiç görmediğin bir kıza bir anda böyle tutulmak bana aşırı geldi.Yazar keşke altını biraz doldursaydı.Yani devam kitaplarında belki vardır bu detaylar bilmiyorum ama böyle öncesinde hisleri olsaydı her şey daha gerçekçi olurdu.Bu kız senin kapı komşun sonuçta,düne kadar sevgilin için katlanırken birden mecnuna dönmesi saçmaydı. Kitapta aşk üçgeni,aldatma falan yok .Hikaye farklı bir yere evriliyor. Bir de çok fazla iç ses okuttu yazar bize .Keşke daha az olsaydı.Zaten kalemi güzel,o hisleri veriyor .Uzatmaya gerek yoktu bence. Düşüncelerim bu şekilde.Seriye devam edeceğim yine de çünkü sonu heyecanlı bitti.Belki eleştirdiğim detaylar da vardır devam kitaplarında.Okuyup göreceğiz inşallah.
SaklıPınar Salman · Pukka Yayınları · 2024440 okunma
1.327 Gösterim