2024 3. kitabı
Okunma: 03 Nisan 2024 03:55
Sevgili okurlar herkese merhaba, Bu kitap, yazara ait okuduğum ilk kitaptı. Konuları dahilinde ilgimi çekmesi sonucu yazara ait üç kitap almışım. Bunu farkettiğimde hemen içlerinden birini seçip tanışmak istedim. Kitaba başlarken girişinde yer alan betimleyici ifadeler bana adeta bir çizgi filmin başlangıç kısmını izliyormuşum gibi bir his verdi. Hani olur ya bazı çizgi filmler başlamadan olayların geçtiği ortam adeta bir masal gibi uzun uzun anlatılır, işte aynen böyle. Kullanılan bu tarz ifadelere kitabın genelinde de yer yer rastladığım için bu his kitap bitene kadar benimle olmaya devam etti. Konusu gereği çocukluğun masumiyetinden, gençliğin doğuşuna şahitlik ettiğimiz kitap, kendi yaşamımda bu evreye geçerken neler yaşadığımı ayırt edemediğimi hatırlattı. Yani ne ara o eşikten geçmiş, geçerken hayat akışında nasıl yer almışım bilmiyorum. Okuması gayet zevkli ve gerçek bir kitaptı. Buraya kadar okuduysanız teşekkürü borç bilirim.
1000k
VolgaLou Andreas-Salomé · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 20252,790 okunma