·400 syf.····Okunma: 03 Nisan 2024 18:18 Wildfire kitabının yorumu ile geldim.O kadar şaşkınım ki bu kitabı bu kadar seveceğimi h tahmin etmemiştim.Ama başından sonuna keyif alarak okudum.
Kitabın konusu kısaca,Aurora ile Russ okul sonunda bir partide tanışırlar ve tek gecelik bir ilişki yaşarlar.İkisi de birbirlerinden çok etkilenir ama yanlış anlaşılmalar sebebiyle konuşmadan geceyi sonlandırırlar.Sonra yolları bir gün sonra bir yaz kampında kesişir.İkisinin de kampta görevli olarak çalışacakları bir yaz boyunca yaşadıklarını okuyoruz.
Ben serinin ilk kitabı Icebreaker’ı hiç sevmemiştim.O yüzden bu kitaba da biraz önyargılıydım.Ama o kadar tatlı bir kitap okudum ki çok sevdim.Kitap direkt tek gecelik bir ilişki ile başlıyor.Bu tarz şeyleri çok sevmem ama gidişatı kesinlikle öyle değildi.Aurora ile Russ arasındaki ilişki çok güzel ilerledi.İkisinin de katmanlarından sıyrılıp birbirlerine açılmalarını okumak çok hoştu özellikle Russ’ın.Aralarındaki diyalogları sırıtarak okudum.Aurora kendine has bir karakterdi gerçekten.Delidolu,esprili ama bir o kadar da yaralı.Russ’ın kendisi ile ilgili düşüncelerini okumak da kalbimi kırdı.Zaten ikisinin baba kaynaklı sıkıntıları vardı.Birbirlerine nasıl iyi geldiklerini keyifle okuduk.
Kampta yaşanan olaylar,oradaki kurdukları arkadaşlıkları okumak da çok güzeldi.Sonda ufak bir şey yaşandı ama yazar bize gereksiz drama okutmadığı için mutluyum.
Yetişkin içerik uyarımı yapıp yorumumu bitiriyorum.