Puan vermedi·360 syf.····Okunma: 30 Mart 2024 10:31 Selamlaar!
Kitap geçmiş ve günümüz şeklinde ilerliyor. Ben geçmişlerini okumayı çok sevdim. Çünkü daha mutlular Sevda yaralı... Üvey anne ve abiyle yaşadığı ev ona cehennem. Yavuz karakterini okurken öyle nefret ediyorsunuz kiii Bu kadar kötülüğü yapmasının sebebini öğrenince dedim ne alakaaaa? Bana geçmedi o kısım En en en etkilendiğim kısım ise Sevda ile Ezel'in ilk karşılaşmaları İkinci karşılaşmalarında ise Sevdayı kurtarması... Kitabın en önemli kısımlarıydı Ezel ünlü bir ressam ve fotoğrafçı. Sevda'yla karşılaştıktan sonra tek düşündüğü onun her anını tuvallerine yansıtmak istemesiEzel karakterini çok sevdim. Her zaman ilk önceliği Sevda oldu Öldü sandığı aşkını hep beklemesi ve onun sevdiği şeyleri sanki o varmışcasına rutin haline getirmesi Yazar gerçekten güzel yazmış Ezel'in arkadaşlarını da okurken merak ettim. Kitapta sevmediğim tek şey sürekli ad-soyad şeklinde konuşulması. Bir yerden sonra sizi rahatsız ediyor Biraz daha Ezel ile kızı Melek'in kısımlarının çok olmasını beklemiştim. Onları daha çok okumak isterdim Genel olarak dram içerdiği için gülmeyi pek beklemeyin. Bu türü seviyorsanız ve Sevda'nın zorlu mücadelesini, Ezel'in nasıl bir kadını bu kadar güzel sevdiğini okumak isterseniz tavsiye ederim