2024 2. kitabı
Okunma: 07 Nisan 2024 23:18
Kitabı inceleyenlere bir bakmıştım ve herkes çok geç kalmışım okumaya vs yazmıştı .Demek ki zamanı şimdiymiş ne abarttınız dedim içimden ,taaaa ki bi 3-4 sayfa okuyana kadar .O tufana bende katılıyorum “çok geç okuduğum bir kitap olmuş”!Kurtuluş savaşı diyoruz paylaşımlar yapıyoruz sosyal medya da peki hiç uzadı uzadıya düşündük mü şahsen hayır bir şeyler biliyordum ama bu kitabı okumaya başlayınca elim sürekli Google’da oldu.belgesellere filmlere görsellere anlatılmış söyleşilere baktım sindire sindire okudum o yüzden okuma süresi biraz uzadı.Kitapla ilgili spoiler vermek istemıyorum ama şunu unutmayın ama burada böyle olmamıştı ki tarih böyle demiyor ki ,ki bu öyle değildi ki kandırılıyoruz gibi şeyler demeyin.Kitap belgelere dayanan gerçeklerle donatılmış bir ROMAN KİTABI . Bu kitabı okurken yanında kurtuluş savaşı belgesellerini okumayı ihmal etmeyin .Çok dolu hissedeceksin kendinizi . He bir de bu kitap 3lü yani bundan sonra diriliş kitabını da okuyunuz efenimben gidiyorum okumaya
Şu Çılgın TürklerTurgut Özakman · Bilgi Yayınları · 202324,6bin okunma