2023 221. kitabı
Okunma: 01 Kasım 2023 10:39
#artemisaşkına çok ilginç bir evrene ışınlanıyoruz, hazırlanın! Bu evren modern ve eski tarihin birleşimi gibi bir durum var. Bu evrende #fantastikkitap olsa da metaforları görebilir, ister istemez gerçek dünya ile karşılaştırabilirsiniz. Ejderhaların yok olduğu ama vahşi bölgelerdeki canavarların yaşadığı, taş heykellerin büyük şehirleri koruduğu bir evren. Yalnız tüm bunlar olurken çılgın partilere katılıp -tabi büyük aileler sizi davet ederse- içki yudumlayabilirsiniz. Şehrin varoş kentlerinde aylık verilen büyü gücüyle idare etmeye çalışabilirsiniz. Bu kısım fişli ekmek kuyruğuna benziyor. İşte esas kız Ren, büyük gayret ve çalışkanlığıyla varoş sokaklardan yukarıdaki en gözde okulda okuyor. Amacı 5 aileden birine kabul edilmek. Ama kolay değil, zekasını zengin bebelerin yanında gösterirken çok dikkatli olmak zorunda. Eve dönüşü mumla ışınlanma yolunu kullanarak yapacaklarken, davetsiz zengin bebelerin çıkardığı tartışma sonucu kendilerini bilmedikleri bir bölgede buluyorlar. Aralarında biri ölüyor! Vahşi bölgede 5 kişi! Korkunç yaratıklardan korunmak ve eve dönmek zorundalar. Bu bir hayatta kalma savaşına dönüşüyor! Efenim hikayeyi sevdim ve devamını merakla bekliyorum. Dehşet ve ibretle
Karanlıkta Bir KapıScott Reintgen · Artemis Yayınları · 2023142 okunma
1 +1'leme