2024 55. kitabı
Merhaba Bugün sizlere X On yayınlarından Atakan Ay kaleminden Selenizm Yaprak Saçlı Kadına kitabı ile geldim. Kitabın ismi, kapak tasarımı o kadar güzel ki hemen dikkatimi çekti kapaktaki o yaprak detayları ismiyle uyumu da ayrıca çok güzel Kaldımı böyle sevmeler, böyle bir sevda dedirtecek yürekten kaleme dökülmüş bir sevda okuyoruz. Öyle güzel,öyle naif ,öyle tutkulu, öyle bir sabırla sevmiş ki yaprak saçlı kadını,kelimelere satırlara sığdıramamış,sayfa sayfa yazmış hissettiklerini,özlemlerini,hasretini,ilklerini, özgürlüğünü,keşkelerini,hayallerini,paylaştıklarını - paylaşamadıklarını, yaşadıklarını- yaşayamadıklarını kalbine yer etmiş benim evim sensin dediği o güzel kadın. Okurken seven kadar sevileni de düşünmeden edemiyorsunuz nasıl güzel sevilmiş bir erkek tarafından,ben bu satırları okurken bile yürekten hissettin sevdanızı,sen nasıl hissettin nasıl yaşadın bu sevdayı, ilmek ilmek işlenmiş ruhunuza. Hüzünlendiren, sevdaya sevmeye karşı umutlandıran, sevmeleri kıskandıracak,yani bu sevda için ne desem az, hangi yorumu yapsam az kitaptan okuyun sindire sindire hissederek. Bu dünyada kavuşamamış ama duygularını herkese anlatmış,bizleri şahit etmiş sevdasına ,hayallerini gerçekleştirmiş. Ayrıca kitabın tüm geliri de Tedavi Edilemeyen Hastalıklara sahip insanlara yardım amaçlı bağışlanacak olması ayrıca takdir edilesi bir durum yazarımızı ayrıca taktir ediyorum. “Sen benim sadece hayaliyle yaşadığım,hayallerde kavuştuğum,uzaklarda buluştuğum,en uzaktan çok yakın olduğum,bana benden bile yakınım.Her cefasında yakındığım,her sıkıntıdan sakındığım,dokunmadan tanıdığım,severek çektiğim ahım,en doğru yanlışım.Tövbesi gizlenen günahım,uzak duramadığım yasaklım,vazgeçemediğim büyük sevdamsın.”
SelenizmAtakan Ay · X On Kitap · 052 okunma