Herkes yapmis cok ozendim ben de yapayım dedim 😔 •Adım aybüke bazen aybük derler nickteki ay adım ve soyadımdan geliyor •16 yasindayim hazirlik okudum bir sene 9’um •Galatasaray, Galatasaraylıyım, Galatasaraya dair her sey, çok fazla seviyorum •Kişilik tipim entp •fazla tartışmacıyım insanlarla olduk olmadık tartışmaların içine girebiliyorum •şakaların dozunu ayarlamadığım takdirde kırıcı olurum •benimleyken beni sevseniz de sevmeseniz de sıkılmazsınız •fazla özgüvenliyim •insanlarla iletişim kurmakta sıkıntı yaşamam •genelde tüm insanlara sevgiyle yaklaşırım tanıdıkça kafamda oturduğu konum tam yer edinir •insanlara çabuk ısınmam, ısındığım birisine hemen soğumam •hiç tanımadığım insanların yanında fazlasıyla soğuk dururum ama beni tanıyan bir kişinin bile olması ruh halimin değişmesi için yeterlidir •arkadaş ayrımına girmem •insan ilişkileri ve düşünceleri hakkında konuşmayı çok severim gerçi ben genel olarak konuşmayı çok severim •aşırı nadir susarım sustuğumda çok düşünürüm •insanlar beni kolay kolay üzemez çünkü beni üzecek insanlara beni üzmelerine izin verecek yakınlığa sahip olmalarına izin vermem •sevmediğim insanlara karşı aşırı agresifimdir • Türk olmayı ve Türklük hakkındaki şeyleri çok severim •Atalarima karşı büyük hayranlık beslerim •kitap okumak dışında dizi ve film izlemeyi severim •Marvel arkadaslar 😭 •okuduğum kitaplara aşırı hızlı bağlanır aşırı hızlı unuturum balık hafızalının tekiyim •sevdiğim bir şeye saygı sınırları dışında eleştiri yapıldığında saygısızlığın alasını sergilerim
Dark romancedan bende nefret ediyorum bi kere okunayı denedim allah belamı verdi zaten 😃
aybüke y.
Şevval‘sŞevval‘s gerçekten seven insanlar nasıl seviyor anlamıyorum
neden bilmiyorum ama adini cok merak ediyordum oh ogrendim bari
elif kilicelif kilic ÖFNWÖMGÖDHJKDKFÖW
aybüke y.
Ailemden hiç bahsetmemişim annem aşırı zorba 1 buçuk yıldır kitap karakterine bir sey olduğu için ağlamamı herkese anlatıp dalga geçiyor 😭