2024 37. kitabı
Herkese merhaba. Ölümcül Tatil'i tam şimdi bitirdim ve koşa koşa incelemesini yazmaya geldim. Kısaca kitabın konusundan bahsedip yorumuma geçeyim. İki kardeşin kısa bir tatil için bir internet sitesinden ev kiralaması ve eve geldiklerinde ev sahibini ölü bulmalarıyla olaylar başlıyor. Öncelikle ben kitabı okurken çok keyif aldım. Sadece erkek karakterimizin kendince haklı sebeplerinden dolayı sürekli kızı reddetmesine sinir oldum fakat erkek karakterin gözünden okuduğumuz bölümler karakterin nasıl bir karmaşa yaşadığını bize iyi aktarmıştı o yüzden okudukça sinirim azaldı. Tessa Bailey'den ilk okuduğum kitap Bir Yaz Boyunca kitabıydı. Onu fena bulamamıştım ama bu kitabı kesinlikle daha iyiydi. Ayrıca gizem-gerilim tutkunu olarak kitabın içinde cinayet olmasi beni kitaba daha çok çeken şeylerden biriydi. Yalnız bu bir romantik kitap dolayısıyla cinayet bence olması gerektiği gibi geri plandaydı. Eğer siz daha ön planda bir cinayet beklentisiyle kitaba başlayacaksanız istediğinizi elde edemezsiniz sevgili okuyucular, lütfen buna dikkat edin. Kitabın kısa ve akıcı olması dolayısıyla ben bir günde bitirdim. Yer yer güldüm,yer yer duygulandım. Her ne kadar yıldırım aşkına inanmasamda Myles ve Taylor'ın arasındaki o çekimi hissettim. Çekim diyorum çünkü ilk başta ciddi anlamda bir çekim vardı. Daha sonrasında da aşklarını hissettim tabiki. Birbirlerine çok kısa sürede aşık oldular evet ama ben karakterlee çok ısındığım için bu da beni rahatsız etmedi açıkcası. Kısacası çoğu okuyucunun gözüne batacak şeyler beni rahatsız etmedi ve kitabı çok sevdim. Bu yılın favorileri arasına yerleşti bile. Son olarak kitap +18. Uyarımı da yapmış olayım. Kitaba Puanım tabikide 10/10|☆☆☆☆☆ Eğlenceli aynı zamanda gizemli bir romatik komedi okumak istiyorsanız kitaba bir şans verin efenim. Kitapla kalın, hoşça kalın..
Ölümcül TatilTessa Bailey · Martı Yayınları · 2023637 okunma