Arı Olmak İsteyen Tırtıl
2024 74. kitabı
Okul öncesi ve ilkokul seviyesinde çocukların keyifle okuyacağı bahar aylarına cıvıl cıvıl yakışan bir eser ile geldim . Biz küçük tırtıl Larvi ile büyüyünce ne olacağız diye düşünüp durduk . Çünkü Larvi'nin hayalinde ilk önce solucan olmak daha sonra çekirge olmaya karar verdi. Şimdi ise arı olup kraliçe arının yanında olmak istiyordu. Anne Apollo ile şevkat duygusunu öğrenip , küçük tırtıla yön veren sözleri ile annelik duygusunu hissettik . Arı Melli ile çalışmanın önemini öğrenip , ne kadar uğraşıp hayallerine uzanmak istersen emeğinin karşılığını alacağını öğrenmiş olduk . Bu güzel ormanda kraliçe arının baş yardımcısı olmak için güzel bir yarışma düzenleniyordur . Arılar haldır haldır en güzel çiçeklerden topladıkları polenler ile yarışmada birinci gelmeye çalışacakken bizim küçük Larvi'de yarışmaya katılmak ister . Hiç tırtıldan kraliçeye baş yardimci olur mu? İşte burada Kraliçe arı , Melli ve anne Apollo küçük tırtıl Larvi 'ye güzel bir ders verecektir . Yarışmada kim birinci oldu ve Larvi hayalini ve kendi özelliklerini bulabilecek mi ? Bu soruların cevapları sizi bu güzel eserde bekliyor olacaktır . Biz ayrıca çizimlerini çok beğendik , şuan okumayı bilmese de oğlum resimleri ile hikayeyi severek ortak oldu . Semra Arı Olmak İsteyen Tırtıl Şükran Acar Korkmaz
Çocuk
Arı Olmak İsteyen TırtılŞükran Acar Korkmaz · İkinci Adam Yayınları · 20246 okunma