Okul öncesi ve ilkokul seviyesinde çocukların keyifle okuyacağı bahar aylarına cıvıl cıvıl yakışan bir eser ile geldim .
Biz küçük tırtıl Larvi ile büyüyünce ne olacağız diye düşünüp durduk . Çünkü Larvi'nin hayalinde ilk önce solucan olmak daha sonra çekirge olmaya karar verdi. Şimdi ise arı olup kraliçe arının yanında olmak istiyordu.
Anne Apollo ile şevkat duygusunu öğrenip , küçük tırtıla yön veren sözleri ile annelik duygusunu hissettik .
Arı Melli ile çalışmanın önemini öğrenip , ne kadar uğraşıp hayallerine uzanmak istersen emeğinin karşılığını alacağını öğrenmiş olduk .
Bu güzel ormanda kraliçe arının baş yardımcısı olmak için güzel bir yarışma düzenleniyordur . Arılar haldır haldır en güzel çiçeklerden topladıkları polenler ile yarışmada birinci gelmeye çalışacakken bizim küçük Larvi'de yarışmaya katılmak ister . Hiç tırtıldan kraliçeye baş yardimci olur mu?
İşte burada Kraliçe arı , Melli ve anne Apollo küçük tırtıl Larvi 'ye güzel bir ders verecektir . Yarışmada kim birinci oldu ve Larvi hayalini ve kendi özelliklerini bulabilecek mi ? Bu soruların cevapları sizi bu güzel eserde bekliyor olacaktır .
Biz ayrıca çizimlerini çok beğendik , şuan okumayı bilmese de oğlum resimleri ile hikayeyi severek ortak oldu .
SemraArı Olmak İsteyen TırtılŞükran Acar Korkmaz