Gün 56
Hiç birşey bilmeyip mutlu olmayı mı yoksa her şeyi bilip mutsuz olmayı mı tercih edersiniz?
1.281 Gösterim
Bu devirde cahillik çok güzel bilmediğine bildim diyorsun kafa rahat yaşamak isterdim mutsuzluktan iyidir:)
Xnjdjsjsjsj
Kendimle başbaşa olduğum sürece mutluyumdur o yüzden gerçekleri bilip mutsuz olmak
Bu yorum görüntülenemiyor
Hiçbir şey bilmeyen insan yoktur. Herkes bir bilinçle doğuyor. Her şeyi bilmek de mümkün değil hayatta. Bildiğim şeyleri önce içimde sindirip, sonra onlardan mutluluklar çıkarırdım. Hep öyle yaptım. İki doğru yoktur sabit. Mutluluk da, mutsuzluk da kalıcı değil, anlardan ibaret neticede ve hepsi bizim için. Mutsuzluk da gereklidir insanın ışığı gördüğünde onu anlayabilmesi için. Ve "yol güzel, varmak değil" dediğiniz noktada, anları fark edersiniz. Mutlu anlarınız çok olsun.🍀
Güzel yorum olmuş teşekkürler
Bildiğimde bir şeyler değişeceksekse bilip mutsuz olmak derim ama hiç bir işe yaramıcaksa bilmeyip mutlu olmak isterim
Işıl
Dünyada ki herşeyi bilipte de mutsuz olmamak olmaz bence ne değişirse değişsin ama çok mutlu olup hiç bir şey bilinmiyeceksede olmaz