Çok haklı bir isyan. Ortak öfke ve üzüntüye sahibiz. Böylesi bir uygulamada alakasız fotoğraflar (ki bu fotoğraf paylaşma olayı bence hiç olmaması gereken bir yenilik.) Saçma sapan paylaşımlar görmekten oldukça sıkılmış durumdayım. Üstelik sapık zihniyetli kimselerin de bu uygulamada hayli fazla olduklarını da söyleyebilirim. Bu kişiler paylaştıkları mide bulandırıcı iletilerle bizleri rahatsız ediyor, uygulamayı kullanma isteğimizi yok ediyor ve sinir bozmaktan öteye geçmiyorlar. Engellesek bile bitmiyorlar. 1000Kitap 1000Kitap Destek lütfen uygulamada çer çöp temizliği yapın ve daha kaliteli bir uygulama haline getirin. Bu haklı öfkemize kayıtsız kalmayacağınızı düşünüyorum.

︎Alceste︎

@kargayevski
1000 kitap değil 1000 rezillik
Kitap uygulaması diye severek kullandığımız bu uygulama artık farklı emelleri olan insanlar tarafından ele geçirilmiş durumda. Arkadaş bulmak için kullananlar, ahlaksızlıklarını normalleştirmek için kullananlar, siyaset yapanlar. Gerçekten iğrenç hissediyorum, ben engellemekten bıktım onlar türemekten bıkmadı. Keşke insanlarımız daha bilinçli olsa. Bu yazıyı büyük bir sinir ve üzüntüyle yazıyorum. Asla yapmayacağım bir şeydi ama artık doldum, taştım. Hepinizden rahatsızlık verdiğim için özür dilerim. İyi geceler..
Yüreğinize sağlık. Bu konuda aynı fikirde olduğum insanları görünce mutlu oluyorum. Desteğiniz için ve bu güzel yazıyla katkılarınız için de teşekkür ederim. Var olun 🌸🙏🏻
Diana
Asıl ben teşekkür ederim. Bu konu hakkında bir şeyler söylemek istiyordum, paylaşımınızı görünce sustuklarımı haykırmak istedim. Böylesi önemli bir meseleyi dile getirdiğiniz ve benim de içimdekileri paylaşabilmem açısından alan açtığınız için çok teşekkürler. Siz de var olun. Güzel ve sağlıklı günler dilerim. 🌼