·429 syf.····Okunma: 19 Mayıs 2024 21:24 Bayıldığım buz pateniyle harmanlandığı için inanılmaz keyif alarak okudum.Klişe ergen kurguları gibi olmadığı için okurken sinir krizleri geçirmedim.Ve o arkadaş grubu...İnsan bu kadar mükemmel ve insanı evinde hissettiren arkadaş grubuyla gerçekten her şeyi başarabilir.Çok kıskandım okurken çünkü istediğim her zaman böyle kalabalık ve herkesin birbirine değer verdiği bir arkadaş grubuydu.Birbirlerini her zaman kollamaları,eğlencelerini,atışmalarını okumak çok zevkliydi.Anastasia'nın uzun zamandır partneri olan Aaron'un ona destek olmasını beklerken yeni tanıştığı insanların daha çok önem vermesi gerçek hayatta da böyle olduğunu hatırlatıyor insana.İnsanın değeri onu tanıdığın zamanın uzunluğuyla ölçülmüyor cidden.
Ve Nathan'ın -erkek başkarakter- ideal erkek arkadaş olduğunu düşünüyorum.Hem insana yanında olduğunu hissettiriyor hem de toksiklik derecesinde davranışlar sergilemiyor.Başlarda çoğunlukla yabancılarda gördüğümüz durumlardan dolayı ben mağaramda mutluyum dedirtti ama sonradan ilerleyişi tatmin etti.Sadece kurgunun bu kadar yetişkin içerikli olmasını beklemiyordum,rahatsız olanlar o kısmı atlayıp okuyabilirler diyeceğim ama kitabın çeyreği gidecek gibi.