Merhabalar
Bugün sizlere kalemini yenice keşfettiğim bir eserle geldim, @soner_gedik oldukça sade,anlaşılır akıcı üslubuyla çıkıyor karşımıza.
#kızılaura bizlere ütopik dünya düzeninin kapılarını aralayan teknolojiyi müjdeliyor.
Acaba insanların iyi veya kötü olduğunu bileceğimiz renkleriyle auralara vakıf olsaydık ne olurdu?
Kötü insanlar dünyadan süpürülse, nüfus azalsa geriye yalnız iyi insanlar kalsa? Kaos, işsizlik, eylemler, açlık, savaş ortadan kalkar mı?
Osiris ve Lili birbirine aşık ve teknolojik, bilim anlamında kendilerini yetiştirmiş iyi genç dahi.
Buldukları buluşla bu soruların cevabını kendileri veriyor, adaleti dünya genelinde sağlamaya çalışıyorlar. Peki adalet nedir?
İyi insan zamanla kötülüğü veya kötü insan zamanla iyiliği seçebilir mi? Kime göre kötülük var ?
Dünya genelinde farklı düşünen her insanı yok edersek bu ırkçılığa girmez mi ?
Bu süreçte Osiris ve Lili aşklarıyla da sınanır, bakalım başlarına neler gelecek, tavsiye ederim
"İnsanlar değişebilir, bu bilgiye sahip olduğumuzda kötülüğün de baki olmadığını anlayabiliriz."
~
"Toplumu dizayn etmeye çalışan bütün ideolojiler insanın olumlu yönde gelişebilme yeteneğini görmezden gelmiştir."
~
"Bence" dedi Lili, "hayat, silgi kullanmadan özgürce yazma sanatıdır!"
@dogankitap_etkinlik
@dogan_kitap