2024 48. kitabı
Hikaye seven ,sevmeyen kim varsa önce okusun sonra yorum yapsın dedirtecek #azgınvar kitabı ile geldim bugün Bozkırdan şehire uzanan coğrafyası,insanı ile bütünleşen her hikaye bizden birer parça .Biraz hüzün ,biraz hasret ve çilekeş kadınlarımız (⁠。⁠•́⁠︿⁠•̀⁠。⁠)(⁠。⁠•́⁠︿⁠•̀⁠。⁠)(⁠。⁠•́⁠︿⁠•̀⁠。⁠)(⁠。⁠•́⁠︿⁠•̀⁠。⁠) Çocuk yaşta evlendirilip kaderine razı ,gönlü kırgın ,yorgun kadınlarımız var hikayelerde . Erkek çocuk doğuramadı diye baskılanan, yavrusuna yüz çevirip göz yaşını akıtan kadınlarımız var . (⁠。⁠•́⁠︿⁠•̀⁠。⁠)(⁠。⁠•́⁠︿⁠•̀⁠。⁠)(⁠。⁠•́⁠︿⁠•̀⁠。⁠)(⁠。⁠•́⁠︿⁠•̀⁠。⁠) Sevdiğine kavuşmak için tipinin ortasında kalan ,Azgın Var diye bağırıp sesini duyuramayan İbrahim var . Azgın 'ın anlamını ben de bu hikayede öğrendim Sizde öğrenin mutlaka . (⁠๑⁠♡⁠⌓⁠♡⁠๑⁠)(⁠๑⁠♡⁠⌓⁠♡⁠๑⁠)(⁠๑⁠♡⁠⌓⁠♡⁠๑⁠) Hangi hikaye? derseniz ayrım yapamam .Her biri yüreğe işliyor .Hayat gibi gülümsetiyor bazıları ,bazıları ağlatıyor .Bir burukluk ,oturuyor yüreğinize okurken .Dolu dolu On dört hikaye .Üstelik çoğu ödüllü . (⁠⊃⁠。⁠•́⁠‿⁠•̀⁠。⁠)⁠⊃(⁠⊃⁠。⁠•́⁠‿⁠•̀⁠。⁠)⁠⊃(⁠⊃⁠。⁠•́⁠‿⁠•̀⁠。⁠)⁠⊃ Yaşamları ,hayata bakışları , coğrafyaları, şiveleri ayrı olsa da değerlerimiz , sevinçlerimiz ,korkularımız hep birbirine benziyor . Anadolu topraklarından çıkan her hikaye benim için çok değerlidir .Sizler de aynı düşünüyorsanız #nilargök hanım'ın usta kaleminden çıkan bu kitabı okuyun canlar
Azgın Var!Nilar Gök · Ayrıkotu Yayınları · 202326 okunma