2024 71. kitabı
Akıntı Adaları / Hemingway Hemingway’in ölümünden sonra yayımlanan ilk eserinde ressam Thomas Hudson’un yaşadığı adadaki hem duygusal gelgitlerine hem de maceralarına konuk oluyoruz. Aslında üç ayrı kitap olarak tasarlanan eser Hemingway’in eşi tarafından bölüm adları değiştirilip tek kitap halinde yayıma hazırlanmış. Hemingway’in müdahalesi olamadığından da yer yer bazı kopuklar olmakla beraber yine de duygulu ve serüven dolu bir eser ortaya çıkarılmış. Ressam Thomas Hudson’un rolüyle aslında Hemingway’in çalkantılı hayatın izini sürdük roman boyunca. “Yaşlı Adam ve Deniz” havası da belirli bir bölümlerde hakimdi. Genel olarak sevdim romanı, Hemingway okumalarım “Çanlar Kimin İçin Çalıyor” ile devam edecek. “Akımtı Adaları” canım @kitapsemasi 🩵#1nobel1klasik grubumuzla Mayıs ayı etkinlik kitabımızdı. Haziran’da “Yeşil Evler” kitabında görüşmek dileğiyle.. #alıntılarım “Durum kötüleştiğinde herkes herkesin dostudur.” “Keşke ağlayabilsem ama içimde yalnızca bir boşluk var.” “Gittiğin yere kendini de götürdüğünü unutma.” @bilgiyayinevi @birdahaoku #hemingway #akıntıadaları #birdahaoku #bilgiyayınevi #tavsiyekitap
Akıntı AdalarıErnest Hemingway · Bilgi Yayınevi · 2006195 okunma