2024 44. kitabı
Tüm seriyi okudum. Hem de final haftamda. Buna değdi mi? Evet. Zaten kitaplar pek uzun değil ve hızlı okunuyor. Sanki 6 filmlik bir maraton yapmısım gibiydi. Serinin başı biraz sıkıcı olsa da psikolojik gerilimi yüksekti. Ayrıca ilk başta ilişkiler biraz klişe gibiyse de zamanla öyle dönüm noktaları öyle çıkışlar öyle sürprizler oldu ki... Enfesti. Bilimkurgu güzel yedirilmişti. Distopik o dünya sizi öyle bir karamsarlığa sürüklüyor ki... Belki de böyle bir konuda okuduğum ilk kitap olduğu içindir. Bilmiyorum ama okuması gerçekten keyifliydi. Tüm distopyanın içinde kahkaha attığım sahneler de oldu. Teşekkürler Kenji. Maalesef fiziksel kopyalarına sahip olmasam da ileride kesinlikle hepsini alacağım. Dex yayını olmasına rağmen imla hataları şaşırtıcı derecede azdı. Bir iki tane gördüm. Rahatsız hissettirmedi. Maas kitaplarına göre bu kitabı editleyenler kitaba emek vermiş. Konusunu anlatmak içimden hiç gelmiyor. Kesinlikle sürpriz bozmak istemiyorum. İlk birkaç bölüme dayanırsanız çok güzel bir maceraya katılırsınız.
2024 Okuma Raporları
Bana DokunmaTahereh Mafi · DEX Yayınları · 20242,274 okunma