2024 57. kitabı
Okunma: 31 Mayıs 2024 15:47
PRUVA Merhaba arkadaşlar bugün yazar Nesibe Kuzu #pruva adlı eseriyle karşınızdayım . Yazarın kalemini çok sevdim. Akıcı ve sıkmadan okunuyor hemencecik. Okyanusun maviliklerin de sır dolu hayatlar ve aşkla harmanlanmış harika bir eseri aktaracağım. Ah Callisto dedim okurken bazı yerlerde ona sarılmak istedim. Çok küçük yaştan itibaren isteği kaptan olmak ve gemide bir yaşamı olması. Çok küçük yaşta babası tarafından terkedilmiş ve annesi ile bu hayalini gerçekleştirmek için elinden geleni yapar.Annesi istemese de Callisto hayalini yaşamak için gemide çalışmaya başlar. O artık bir kaptan okyanusun maviliklerin de. Callisto sıkıldığı ve hüzünlendiği anlarda içindekileri kağıda döküyor; babasıyla ilgili hatırladığı anıları, düşüncelerini ve hislerini. Bir baba bu kadar mı kötü olur ya. Kiralık katil tutup kızını ve karısını öldürmek istemiş Daha neler neler birde. Sevdiği adam Bernardo onu uzaktan hep korumaya çalışıyor. İlişkileri boyunca ne iş yaptığını sakladığı ve gizli bir hayatı olduğu için bitmişti ilişkileri. Gemide bir anda Bernardo girer hayatına. Aylarca aynı gemide babasıyla yaşayan Callisto bundan habersizdi. Ama bir gün yavaşça bütün sırlar ortaya çıkmaya başlar. Bundan sonrasını size bırakıyorum, çok heyecanlı çünkü. Anlatıp heyecanının bitmesini istemem. Sonuna gelince ise çok şaşıracaksınız bende demesi Gerçek bir hayattan esinlenerek yazılan bu eseri ben çok severek okudum. Sizin de keyifle okuyacağınıza eminim o yüzden, şiddetle tavsiye ediyorum, mutlaka okuyun okutturun derim. Sevgili yazarımızın yüreğine emeğine sağlık, kalemi daim olsun inşallah ve bol bol okuyucuları olsun inşallah İçine sinmeyen kişilerle aynı masada olmamalısın. Olmak mecburiyetinde olursan da bir saatten fazla vakit geçirme. Hayaller bizi gerçeğe götürür Mark!
PruvaNesibe Kuzu · Herdem Kitap · 20249 okunma