2024 27. kitabı
Okunma: 05 Haziran 2024 15:04
Spoiler içerir Huzursuzluk kitabına güzel bir başlayış hikayesi ekleyip,öldürülen bir insanın ardından söylenen güzel anılarla insanı duygulandıran hikaye olduğu düşüncesiyle akıcı bir dilde yazılmış olduğuna sevinmiştimki..! Bu kitaba sinema yıldızını konu haline getirip melek diye tabir edilmesi anlamsız ve mantıksız geldi. Filmleri ile dahi bu kadar övgü almayan bir insanı, bu hikayede bu denli yüceltmeyide anlamış değilim. Birde orda olmamasına rağmen eşini konuya dahil etmesi tam bir reklam imajı yarattı. Kız çocuklarının yaşantılarını zalimce istismar edildiğini o travmayı yaşayan kız çocuğundan dinlemeleri ve bunu bir kitaba konu yapmaları, kitaptanda gelir elde etmelerini yadırgadım.. Kız çocuklarına yaşadıkları travmaları tekrar tekrar anlattırmak acımasızca geldi bana.. Tedavi olurken dahi bir psikolog bu denli yaklaşımda bulunmaz.. Ben bu kitabın masum kız çocuklarının zalimce istismar edilmelerini konu aldığı için asla tavsiye etmiyorum haksız ve masum olmayan bir kazanç olduğu için kimsenin bu kitaba para verip almasını ve okumasını tavsiye etmiyorum.
HuzursuzlukZülfü Livaneli · İnkılap Kitabevi · 2021117,6bin okunma
Size katılmıyorum bence bazı gerçekleri bilmemiz gerek ki Zülfü Livaneli bütün kitapları gerçekleri açığa çıkarmak öğretmek tepki gösterdiği için yazıyor bu kitabı bunları desteklediği için değil toplumun uyanması bu için yazdı. Büşra Sanay ın kardeşini doğurmak kitabinada bu yüzden destek verdi toplumun bilinçlenmesi şart
Savaş Aygün
Bilmek ayrı reklam gibi sunmak ayrı anlatmak istediğim buydu açıklamamda. Ayrıca bunlar haber kaynaklarında da var.. Bunu bir kazanca dönüştürmeyi yanlış buluyorum. Bu kitabın kazancıyla mağdur olan o çocuklara bir yardım yapılmadı. Hikayeleri ızdırapları kaleme döküldü sadece.. Düşüncenize saygım var benim düşüncem böyle.