2024 146. kitabı
Gösteri Fırat Serin “Acımı bir şekilde içimden söküp bir başka yere bırakmak ve böylece o ezici ağırlığını bir nebze olsun hafifletmek niyetindeydim…” #gösteri eseri benim icin yazarımızın tanışma kalemiydi.Eseri merakla,soluksuz okurken,yazarımızın guclu kalemini cok sevdim.İnsallah #sirk i de okumak nasip olur. Katilin ruh halini oyle muazzam betimlemiş ki hayranlık duymamak mümkün degil. İnsanların gerçek yüzlerini gördükten sonra onlardan nefret eden Bay S. insanlara ders vermek için çıktığı yolda,hayat boyu zihnine musallat olan düşünce ve karmaşa tohumu ile cebelleşen bir adamdır. Aileden gelen müthiş bir yetenegi sahip olan Bay S m,çocuk yaşlarından beri tüm telli enstrümanları ,bir kaç da üflemeli enstrümanı çalabilen,keskin zekaya sahip başarılı biriydi. Bir gün oyle bir şeyi yapmak icjn yola çıktı ki okurken aman Allah ım dedim. Çıktığı o son sahnede yaptığı itirafla tum seyircilerin yüreklerine huzursuzluk ve merak tohumunu ekti. Tum seyirlerciler sahnede üstü örtülü nesneyi gördülerinde,altındakini merak ettiler.Örtüyü kaldırdığında kimi donup kaldı,kimi orayı terk etmeye kalktı. Bay S,örtüyü kaldırdığında seyirciler neyle karşılaştı ? derseniz cevabı eserde #okuyun #ogrenin arkadaşlar Ezgi Özcan Fırat Serin @siyahbeyazyayinevi #kitapcumhuriyetimileokuyoruz #okuyanteraziokuyor #okuyanterazi
GösteriFırat Serin · Siyah Beyaz Yayınları · 202435 okunma