Merhaba bugün sizlere yazarın kalemi ile ilk defa tanışmış olup fazlaca beğendiğim bir kitapla geldim."GÖSTERİ"
Kitabımız başka kitapların aksine, bir cinayetle başlıyor.
Kahramanımız Bay S. insanlardan oldukça nefret eden,insanlıkla bir alıp veremediği olan,bunalmış bir tıp.Aynı zamanda bir müzisyen.
İçinde bulunduğu çıkmazdan dolayı yaşamına son vermek ister.Ama bu son,öyle basit bir son olmayacaktır.Kendince insanlara ders vereceği son bir gösteri hazırlamak ister. Bu gösteri de çok ihtişamlı bir şekilde olmalıdır.
Bunun için,çalacağı enstrümanın da özel olması gerekiyor.
Aklına bir fikir gelir ve bu enstrümanı insan kemiğinden ve organlarından yapmaya karar verir.
İşte böylece bir cinayet işliyor.Terk edilmiş bir sitede maktulun bedenini parçalara ayırıyor.Ve eşi benzeri olmayan bir enstrüman yapıyor.
Peki Bay. S neden böyle bir şey denemiştir?
Gösteri günü gelip çattığında nasıl bir davranış sergileyecektir?
Tek bunla bitmiyor.Üstüne, beklemediği bir anda aşk kapısını hunharca çalıyor.
Bu durum onu daha çok allak bullak ediyor.Gösterisini yapıp yapmamak arasında kalıyor.
Zaten psikolojisi çok da düzgün olmayan Bay S. ,Bayan N'ye olan aşkıyla nasıl başa çıkacaktır?
Psikolojik tarafı ağır basan bir kitaptı.Ayrıca yazar kitabı,hiç sıkmadan,gereksiz ayrıntılara girmeden sade bir şekilde kaleme almıştır.Bu da benim çok hoşuma gitti.
Psikolojik, gerilim türü okumaları sevenlere tavsiyemdir.