Kitabı henüz bitirdim ve aklımdakiler taptazeyken hemen bir inceleme yapmak istedim... Kitap gerçekten de söylenildiği gibi eğlenceli ve mizahi ögeler içeren bir kitap. Aynı zamanda sanki yazar ile karşı karşıyasınız ve onunla abi-kardeş havasında samimi bir muhabbette bulunuyorsunuz. Açıkcası bir solukta okuduğum bir kitap değildi fakat gerçekten severek eğlenerek okuduğum bir kitap oldu. Bu kitabı okumanız için illa borsa ile ilgilenmenize gerek yok fakat borsaya bir şekilde adım atmış veya borsanın halihazırda içinde bulunan biri için daha akıcı ve daha anlaşılır olup o zaman size daha maceralı gelmeye başladığını söyleyebilirim. Şahsen ben borsayı ara ara takip eden bir insan olarak terimleri anlamakta güçlük çekmediğimden benim için eğlenceli bir kitap konumunda oldu, hatta yer yer ,bu benimde başıma gelmişti, deyip geriye baktığım anlar da oldu. Belki haberiniz vardır, bazı insanlar borsa ile uğraşmayı bir meslek olarak görüyor. Bu açıdan bakınca bunu hobi için yapan birinin değilde gerçekten meslek olarak yapan birinin anıları olarak gördüğümüz zaman, sanki başarılı olma öyküsü dilden dile dolaşan bir şirket kurucusunun nasıl oralara geldiği hakkında dilden dile anlatılanı değil de o kişinin dilinden anlatılanı işitiyoruz. Şahsen bende bu tarz içeriklerde bu tarz üsluptan hoşlandığımdan dolayı beğenerek okudum. Son olarak bir özet geçmek ve üzerine ufak dokunuşlar yapmak isteseydim şöyle söylerdim, objektif olmam gerekirse kitabı herkesin beğenerek okuyacağını düşünmüyorum fakat az çok ucundan ilgisi olan birinin bile şans verebileceği bir kitap olarak görüyorum... Seneler sonra adıma bu sitede uzun bir inceleme yaptım , bu inceleme sonrası okumak isteyeceklere keyifli okumalar diliyorum ..:)