2024 20. kitabı
Seeelllaaammm Uykucular burada mıPek hoşunuza gitmeyecek bi şey var sayfaların arasında.. Ama tabi ne kadar uyku bağımlısı olsanızda planlarınızı ilerletmek istiyorsanıza tam size göre bir eser.. Kapakta da yazdığı gibi BELKİ DE HAYALLERİNİZİN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK ENGEL ALIŞKANLIĞIMIZ UYKUMUZDUR.. Alarmlar kurar,kesin uyanacağım diyerek yastığa başınızı koyarsınız ama bi bakmışsınız istediğiniz saatten belki 2 belki 3-5 saat sonra uyanırsınız.. Tabi bazı sağlık durumları(bende mesela kan değerlerinde çok oynama oluyor düşüklüğü halsizleştiriyor)uyku hali yapabilir.Bu bi şey söyleyemeyiz tabi ama az çok kontrol altına almak yine bizim elimizde.İnatçı olun.. Eserimizde de uyku yönetimi,sosyal hayatı etkileyen durumlar,nasıl uyumalı-ne yapmalı gibi sorulara başlıklar halinde ilerlemelerden bahsediliyor.. Okurken çok kez aklıma film ya da kitapta gördüğüm EĞER YATAKTAN/KONFOR ALININDAN UZAKLAŞMAZSAN HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRDİGİNİZİ DEĞİL UYKUNUZDA RÜYALARI GÖRÜRSÜNÜZ Uykucu arkadaşlarım,başlıklar halinde yönlendiren, önerilerde bulunan kitabı severek okudum size de öneriyorum.. Hem ne demişler ERKEN KALKAN YOL ALIR.. Uykunuzdan feragat hayallerinize sizi yaklaştıran önemli adımlardan Keyifli okumalar
Seher Vakti UyanmakFatma Nur Bayır · Nesil Yayınları · 0208 okunma