2024 15. kitabı
Okunma: 17 Haziran 2024 11:39
. Yetişkin spor romantizmi . Tek gecelik ilişki . Sürpriz bebek . Zorunlu yakınlık . Tatlım diye seslenen erkek Lowell NHL de yer alan profesyonel buz hokeyi oyuncusu aynı zamanda ilk kitaplardan tanıdığımız Collin ve Rhodeos’un takım arkadaşı ve yakın arkadaşları. Kendisi geçmişte bir kadın tarafından kandırılmış ve bu yüzden kendini aşka kapatmış tek önem verdiği şey, hayatı hokey olmuş durumda ta ki Hollisle tanışana kadar. Hollis, Harper’ın ablası. Eşinin kendine metres tuttuğunu öğrendikten sonra her kadının yapacağı gibi boşanır ve bundan ötürü de darmadağın halde. Hayatında hiç bir şey yolunda gitmiyor ve aksilikler peşini bırakmıyor ki Lowelle tanışması da Collin ve Harper’ın düğününde bir yanlış anlaşılma sonucu yumruk atmasıyla gerçekleşiyor. Gece boyunca didişirken bir anda kendilerini yakınlaşmış buluyorlar ve verdikleri tek gecelik bir karar sonucu haftalar sonra Hollis, hamile olduğunu öğreniyor. Kitabı çok sevdim. Serinin ilk kitaplarına da bayılmıştım ki hızlı okunan bir seri. Çok kısa bir sürede bitirdim. Hem bu hem de diğer kitaplarını… serideki favorilerim 2,3,1 olmuş halde. karakterlere bayıldım. Lowell bir çok defa özellikle kitabın sonlarına doğru fena şekilde sinirlerimi bozdu. Ama bir bakıma kadar da onu anlayabiliyordum yaşadıklarından ötürü… Onun dışında bebeği öğrendikten sonra Hollise davranışları çok tatlıydı. Ayrıca kitapta diğer karakterleri de görmek de bir o kadar hoşuma gitti ki romantik serilerde en sevdiğim detay her kitabın ana karakterinin bir araya toplandığı sahneleri görmek oluyor benim için. Ayrıca Collin ve Rhodeos’un Hollis’i benimseyip koruması ve onun için Lowell’ı karşılarına almaları bir o kadar güzel ve tatlı sahnelere yol açtı.
İnceleme
Tek VuruşTeagan Hunter · Pukka Yayınları · 2024666 okunma