Ey Müslüman kadınlar! Sakın rahat ve lüks düşkünü olmayınız, çünkü rahat ve lüks cihadın düşmanıdır. Çünkü o rahat ve lüks beşerin ruhunu telef eder. Temel ihtiyaçlardan fazla şeylerden uzak durunuz. Zaruri şeylerle yetininiz. Çocuklarınızı ağır şartlara, yiğitliğe, kahramanlığa ve cihada alıştırınız. Bu esaslar üzere eğitiniz. Evleriniz aslan inlerini andırsın. Tağutlar tarafından boğazlansın diye, yiyip semiren tavukların kümesi olmasın. Çocuklarınızın kalbine cihad sevgisini, cihad tohumlarını ekiniz. Yiğitlerin meydanlarında at koşturmak, savaş alanlarında at koşturmak arzularını, aşkını yerleştiriniz.
Sayfa 21·Kitabı okudu
1 +1'leme
3.539 Gösterim
Şunu okuyacağına kur-an oku
Şeyma
Yunus Emre Tepe Yazar Gizem Canver Elhamdülillah hem okuyorum hem de okutuyorum ama sizin gibi fikri olmadığı hâlde her konuya sazan gibi atlayanlar içinde ek olarak mücahidlerin kaleminden çıkan kitapları okuyorum.
Bak kardesim Allah bizi bu Dunya ya sıkılalm kotulk yasiyalm illa her gun daralalm diye gondermedi madem oyle ona gore yasayalm her sey dozajnda guzel ibadetler elbt Allah rizasi icn ibadetleri yapiyorsa bir insan ona gore yasamali gene cok kısmadan kısarsa hayatndan insan Allahn zoruna gider ben kuluma onca genislik verdim neden kullanmiyor der
Şeyma
Okuduğunuzu anlamadan yorum yazmayın lütfen... Allah adına da(haşa) kendinizce hüküm vermeyin!