Tam mahallede olan dedikoduları, yaşananları, kim ne demiş ne yapmış? diye konuşan yaşlı teyzeleri bu kitapta okuyoruz Tabi bu konuşulanlar Ahu'nun hayatını tepetaklak ediyor.
Ahu 20 yaşında istediği bölüme gitmek için çabalayan ve kim ne derse desin mücadele eden birisi. Abisi Kenan, Ahu'nun doğum gününü kutlamak için bir yer ayarlıyor. (halbuki işin aslı sevdiği kız için evlenme teklifi edecek. Kenan'ı hiç sevemedim hiiiç) ve o gece hoşlandığı çocuk Ahu'yu taciz ediyor. Aile baskısıyla büyüyen Ahu kimseye bir şey diyemiyor. O gün orada Ahu'yu Kenan'ın yakın arkadaşı Demir'in kurtarmasıyla olaylar başlıyor.
Çabalayan ve vazgeçmeyen erkek karakter favorim
Demir...O nasıl güzel sevmek?Gerçekten Ahuşan'ın her kötü olayında elinden tutup yanında olduuuunAhu başta ne kadar reddetsede hiç mi vazgeçmez insan ahshhss.
Demir'e üzüldüğüm çok yer oldu (Babası ve Annesinin olayını öğrenince gözlerim doldu)Ahuşan'a da kızdığım çok yer oldu ama yaşına bakınca ve daha önce bir ilişkinin ne olduğunu bilmediği için onu anlayabiliyorum. Cidden Demir ile hayatı bambaşka oldu.
Kitapta kendi evinden çıkarken Ahuşan'ın ailesiyle olan konuşması beni çok ağlattı...Bugün Demir, babamın yapması gerekeni de yapmıştı. Hem de sıkıca sarılarak. Beni omzuna yatırmış, saçlarımı sevmiş, "Her zaman yanındayım" demişti.
Demir Ahuşan'a baba, abi, anne, aile, kısacası her şey oldu
Ahu'nun annesi ve Demir'in dayısına şok oldum. Okurken dayısından ürktüm resmen shhdhdhd Kenan abiliğin nasıl olması gerektiğini çok geç farketti... Samimiyeti bana hiç geçmedi Demir'in yengesi aşırı tatlı bir kadındı Yeğeni heleee hshshdhdh çoook komiktiii Bir kitapta yan karakterler çook önemli ve Hüm yine yapmış yapacağını
Mahalle hikayesi okumayı seviyorsanız kesinlikle tavsiyemdiiiir