Puan vermedi·176 syf.····Okunma: 23 Haziran 2024 20:47 Yazarımız, kadını 2.plana koyan bakışın ne kadar saçma ve gereksiz olduğunu, Kuran’da böyle bir şey olmamasına rağmen sanki varmış gibi doğruluğu aşikar olan hadislere dayandırılarak yanlış yorumlandığını açık ve net olarak ortaya koymuştur.
Erkek egemen toplumda kadına üstün gelmek ve itaat etmesini sağlamaya çalıştıklarından Kuran’da her hangi bir üstünlükten bahsedilmemesine rağmen hadis yoluyla islama bu üstünlüğü sokmaya çalışmışlar ve bunu maalesef bazı dönemlerde başarmışlardır.
Bu kitap, kadınlar ile ilgili yapılan çarpıtmaları bir araya getirmiş ve kanıtlarıyla bizlere bir bir sunmuştur.
Gerçeğe ulaşmak isteyenler için güzel bir kaynaktır. Sadece kadınların değil, erkeklerin de okuması gereken bir kitaptır.