Herkese Selamlar
Sıradaki kitabım ruha dokunana tasavvuf dolu bir eserdi. Ben okurken hikayelerden görmüşsünüzdür gerçekten çok çok beğendim. Zaten yazarımızın daha önce başka kitaplarınıda okudum hepsi gerçekten muhteşem.
İçinde yazarımız konu konu gitmiş ve her konunun ardından güzel altı çizilecek alıntılar bırakmış. Kaleminizi almadan okumayın derim…
Bu dünya halinin boş olduğu asıl olan ahirete hazırlık yapmamızı vurgulayan yazarımızın aynı zamanda gençlerimiz ve çocuklarımızı dijital dünyadan uzak tutmamızı anlatır bizlere. Kesinlikle katılıyorum dijital dünyadan uzak tutalım ve kısıtlı zaman harcatalım. Dünya ile ilgili olan çocuklarımız daha mutlu olurlar.
İnsanı mutlu eden şeyin aşk olduğunu ve aşkın masumiyet olduğunu söyler bize. İnsan kendisiyle bile aşk yaşayabilir. Bir insan eşiyle aşk yaşıyor ise dünya hakikatine yaklaşmıştır. Aşkı yalnızca bedenimizle değil ruhumuzla yaşamamız gerektiğini söyler aynı zamanda şeytan bizleri yalnızca beden cinsellik yolu ile kandırır.
Daha fazla ayrıntıya girmeden kitabı okumanızı istiyorum aşağıyada bir kaç alıntı bırakacağım bu harika kitap kütüphanelerinizde yerini almalı…
“Hayat kendi haline bırakıldığında o kadar güzel ki. Elimizle yüzeyini sevdiğimiz o su kadar berrak. Ve rabbimizin koruması altında çok şükür.”
“Ekranlara bağımlı insanlar. Siz artık ekranlar içinde hapis kaldınız. O incelikli hisleriniz kapandı. “
“Aşk olmayınca insan dünya hayatında sürüngenleşir.”
“İnsan zorla aşık olamaz. Aşk kendiliğindendir. Bir bakış bile kafidir. Sahici bir aşk için..”