AŞKLA TEMAS
Yapay olan temas etmekle.
Gerçek olana temas etmek arasındaki.
Mutluluk farkı.
Herkese Merhabalar...
Kalemini sevdiğim bir yazarın kitabı ile geldim.
Ama bu kitapta biraz acaba ne ablatabilir diyerek tedirgin şekilde başladım.
Sanki tekrara düşmüş hissine katılmaktan kendimi alamadım.
Çünkü başlıklar altında yazılanların ayrı olarak yan sayfaya dikkat çekmek için büyük puntolar ile yazılması güzel ama bu bütün kitap boyunca olunca ister istemez tekrar hissini de yaşatıyor.
Kitabın kapak tasarımı,iç tasarımı ve insanın içini açana renkleri şahane bayıldım.
Çoğu zaman konuşulmaktan kaçınılan hatta bazıları için tabu olan cinselliĝi kaleme almış yazarımız.
Cinselliği tabi ki beden ibaret olmadığını bunun için ruhun da içerisinde olduğunu ikisinin bir bütün olarak cinselliği yaşadığını satırlarında dile getirmiş.
Ve bu kitabı da kalbimizde başlayan cinselliği ele alarak yazmış.
Bunu nasıl anlatabilir ne olabilir derseniz de zaten onun için kitabı okumanız gerekiyor.
Kitaba bundan güzel isim verilemezdi diye düşünüyorum. Aslında kitabı özetleyen güzel bir cümle olmuş. Olumsuz ve karamsar bir düşüncem gibi görünecek ama aşkla temas edilen bir zaman değil sanki bazı şeyleri görüyoruz ya insan diyor bu gelecek nereye gidiyor. Yazarımız da bu noktada o kara kutulara doğru güzel mesajları vardı diyebilirim.
Uzun lafı kısası ilgisini çeken kitap sizi bekliyor diyor ve Selda kaçar diyorum.
Sizin için #alıntılar bırakıyorum.
🩵Kelimelere de yalnızdır. Onca hoyrat kullanım. Daha da yıldırmıştır onları. Her gün daha da yalnızlaşırlar. Kalem. Onların mânâ sığınağıdır.
Gerçeği hayalin. İnsandır. Gökyüzü denizlerindeki insan. Ruhuyla kavuşan insan. Evet, aslında her insan. Kendinin hayalidir.
🩵Hayatını insan kendi yazar. Cenâb-ı Allah'ın kalemi olarak. Ey hayatının