Aşkla Temas

Nisan 2024
Hayy Kitap Yayınları

2024 91. kitabı
Okunma: 07 Haziran 2024 00:00
Merhaba kitap severler. Hayati Sır hocayı bilmeyen yoktur. Sevdiğim saydığım değerli bir hocadır. Sohbetlerini severek dinlediğim ama kalemi ile ilk kez tanışma fırsatım oldu #aşklatemas kitabıyla. Günümüzün en büyük ve yanlış anlaşılan yada yanlış öğretilen sorununa sohbet havasında okuyarak bir solukta okudum. Kur-an ve sünnet ışığında yaptığı derin araştırmalarla bizlere çağımızın nerdeyse vebası olma yolunda ilerleyen bedensel ve ruhsal, fiziki ve manevi cinselliğin en güzel en doğru şeklini olması gereken hali ile anlatmış. Şimdi aklınıza sakin olumsuzluk gelmesin herşey manevi boyutu ile harmanlanmış. Gerçek ve saf olan aşk kalp ile başlar ruh ile devam eder beden ile noktalanır. Kalpte hissedilmeyen sadece bedensel yaşanan her türlü mutluluk şeytanı mutlu etmekten başka bir işe yaramaz. Bu doğada, teknolojide ve dahi kişiler arasında da geçerlidir. Birbirinden değerli bilgilerin olduğu hazine niteliğinde olan bu kitabı mutlaka okumalı ve hatta okutmalısınız. Aşkla Temas
2024 42. kitabı
Okunma: 15 Haziran 2024 11:15
Merhaba sevgili kitap kurtları bugün sizlere kişisel gelişim tarzında yazılmış bir kitapla geldim Yazarın kaleminden okuduğum dördüncü kitap. Bu kitabında ise aşk ve cinsellikten bahsetmiş. Konuyu ele alırken kainattan yararlanmış. Bedenin teşhir edildiği değil ruhların birbirini gördüğü aşktan bahsetmiş. Cinsellik konusu hep ayıp gelir anlatılamaz ya yazar öyle bir kaleme almış ki sevmenin sevmenin en doğal sonucu olarak aktarabilmiş bizlere. Kitabı çok severek ve ilgiyle okudum. Altını çizdiğim birçok satır oldu. Sizlere de tavsiyemdir Yazarımızın kalemine sağlık Hayati Sır
2024 38. kitabı
#arzununokudukları #okudumbitti #yorum Hayykitap @hayatisir Kahvekokulukitaplar1 "Aşkla temas kalbedir. "# alıntı Çocuklarınızı kendi önyargılarınızın içine alarak büyütmeyin. Hiçbir gerçeklikleri yoktur. onların. Cennet hayallerine sahip çıkın. Şeytan yapay zekaya bağımlı akıllı kutularıyla çocuklarımızı "Nur" olandan uzaklaştırır ve "nar" olana yakınlaştırır buna izin vermeyin. #alıntı Herkese merhabalar @hayatisir hocayı büyük bir ilgiyle takip ediyor ve kitaplarını da çok seviyorum. Yaptığı derin araştırmalarla kuran ve sünnet ışığında artık doğallıktan çıkmış yapaya doğru giden hayatımızın tüm gerçeklerini olanca çıplaklığıyla anlatıyor. Çok doğru ve çok gerçekçi bilgiler. Bu kitapta yine öyle. Cinsiyetsiz bir gelecek oluşturmanın peşine düşmüş tüm digitallere inat. Gerçek ve somut bilgilerle tahlikeui bir bir anlatmış. Çocuklar geleceğimiz. Onların algılarının bozulması geleceğimizin bozulması demek. Buna izin vermemek de evebeyn bilincinin tüm tehlikeli girişimlerine karşı uyanık ol azından geçiyor. Cinsellipin sadece bedenle sınırlandırılması ruha büyük eziyet. Tüm tuzaklara inat kalpte başlayıp tende son bulan cinsellik ve kainata hayat verir. Yine yeniden farklı kitap yorumlarında buluşuncaya kadar mutlu kalın kitaplarla kalın.
2024 2. kitabı
Herkese Selamlar Sıradaki kitabım ruha dokunana tasavvuf dolu bir eserdi. Ben okurken hikayelerden görmüşsünüzdür gerçekten çok çok beğendim. Zaten yazarımızın daha önce başka kitaplarınıda okudum hepsi gerçekten muhteşem. İçinde yazarımız konu konu gitmiş ve her konunun ardından güzel altı çizilecek alıntılar bırakmış. Kaleminizi almadan okumayın derim… Bu dünya halinin boş olduğu asıl olan ahirete hazırlık yapmamızı vurgulayan yazarımızın aynı zamanda gençlerimiz ve çocuklarımızı dijital dünyadan uzak tutmamızı anlatır bizlere. Kesinlikle katılıyorum dijital dünyadan uzak tutalım ve kısıtlı zaman harcatalım. Dünya ile ilgili olan çocuklarımız daha mutlu olurlar. İnsanı mutlu eden şeyin aşk olduğunu ve aşkın masumiyet olduğunu söyler bize. İnsan kendisiyle bile aşk yaşayabilir. Bir insan eşiyle aşk yaşıyor ise dünya hakikatine yaklaşmıştır. Aşkı yalnızca bedenimizle değil ruhumuzla yaşamamız gerektiğini söyler aynı zamanda şeytan bizleri yalnızca beden cinsellik yolu ile kandırır. Daha fazla ayrıntıya girmeden kitabı okumanızı istiyorum aşağıyada bir kaç alıntı bırakacağım bu harika kitap kütüphanelerinizde yerini almalı… “Hayat kendi haline bırakıldığında o kadar güzel ki. Elimizle yüzeyini sevdiğimiz o su kadar berrak. Ve rabbimizin koruması altında çok şükür.” “Ekranlara bağımlı insanlar. Siz artık ekranlar içinde hapis kaldınız. O incelikli hisleriniz kapandı. “ “Aşk olmayınca insan dünya hayatında sürüngenleşir.” “İnsan zorla aşık olamaz. Aşk kendiliğindendir. Bir bakış bile kafidir. Sahici bir aşk için..”
2024 74. kitabı
Okunma: 17 Ekim 2024 22:39
Merhaba okuyucu dostlar Hayati Sır kaleminden Aşkla Temas adlı kitaptan bahsediyor olacağım bugün de Kitabın konusu #aşk ama olması gerektiği gibi #hak için #ruheşi ile yaşanan ve #ilahiaşk a taşıyan türden. Özellikle günümüzde tükedilen, daldan dala tabiri caizse #şıpsevdi aşkların zararları ele alınmış. Deneme yazıları şeklinde ve iç tasarım olarak da kendi içinden #alıntılar ile tek sayfa basılıp dikkatleri üzerine çekiyor. Faydalı ve keyifli bir okumaydı benim için.
2024 22. kitabı
@hayatisir kaleminden #aşklatemas kitabıyla geldim. Yazarın #kelimelerinhayalcisi kitabını okuduğumda şiirsel anlatımını beğenmiştim. Kelimelerle ustaca oynayışını, bir kelimenin ardına bir anlam yükleyişini... Hayati hoca kitabını yazarken de konuşur gibi yazmış.Kendisini yakından takip edenler ne demek istediğimi anlayacaktır.Kendine özgü konuşması,vurgu ve tonlaması yazıya da yansımış. Kalemiyle ilk kez tanışacaklar için özellikle noktalar okumayı biraz sekteye uğratabilir ama daha önce okuduysanız ve videolarını izlediyseniz sohbet tadında akıp gider satırlar. "Yazının gücü hiçbir silahta yoktur" diyerek yazdığı satırlarla bizleri; yaratılışımızı, oluş sebebimizi, dünyayı ve ahireti, yaşadıklarımızı sorgulamaya teşvik ediyor.Bu dünyada aldandıklarımız, hiç ölmeyecekmişiz gibi kendimizi ve etrafımızdakileri harcayışımız, ruhumuz yerine bedenimizi önemsememiz, çocuklarımızı kendi ellerimizle zehirleyişimizden tutun da aşk üzerine öylesine güzel şeyler yazılmış ki... Sadece karşı cinse duyulan değil, yeryüzünün gökyüzüne, yaprağın ağaca, yıldızların aya,insandan ilahi aşka kadar her şeyde olan aşktan bahsedilmiş. Özellikle ruhların birleşmesi, bedenin geçici oluşu vurgulanmış. Alıntılarda kitaptaki noktalamaya sadık kalarak birkaçını sizinle paylaşıyorum "Aşkla temas kalbedir. Ve bu dünyada.Kalbimizi koruyacak olan da Fıtrî bedenimizle yaşayacağımız İlahî Aşk'tır." "Yaradılışın sırrını bilmezseniz.ruhun bedenlemesini.aşkı.Dünyada neden bulunduğunuzu anlayamazsınız." "ruhun,bedene temâsı sürdükçe yeryüzüyle gökyüzü hep birleşecektir.Bu temas.Mucizedir.ruhun,bedenine.aşkla temâsıdır. ruh,kendini.Bedeniyle sever. "ruhunuzun bedenlenmesi ancak.ruh eşinizi bulunca gerçek olur. "ruhun.Bedenle birleşmesi.İlk temastır.Aşkla Temas. Aşkla Temas
Aşkla TemasHayati Sır · Hayy Kitap Yayınları · 202443 okunma
AŞKLA TEMAS Yapay olan temas etmekle. Gerçek olana temas etmek arasındaki. Mutluluk farkı. Herkese Merhabalar... Kalemini sevdiğim bir yazarın kitabı ile geldim. Ama bu kitapta biraz acaba ne ablatabilir diyerek tedirgin şekilde başladım. Sanki tekrara düşmüş hissine katılmaktan kendimi alamadım. Çünkü başlıklar altında yazılanların ayrı olarak yan sayfaya dikkat çekmek için büyük puntolar ile yazılması güzel ama bu bütün kitap boyunca olunca ister istemez tekrar hissini de yaşatıyor. Kitabın kapak tasarımı,iç tasarımı ve insanın içini açana renkleri şahane bayıldım. Çoğu zaman konuşulmaktan kaçınılan hatta bazıları için tabu olan cinselliĝi kaleme almış yazarımız. Cinselliği tabi ki beden ibaret olmadığını bunun için ruhun da içerisinde olduğunu ikisinin bir bütün olarak cinselliği yaşadığını satırlarında dile getirmiş. Ve bu kitabı da kalbimizde başlayan cinselliği ele alarak yazmış. Bunu nasıl anlatabilir ne olabilir derseniz de zaten onun için kitabı okumanız gerekiyor. Kitaba bundan güzel isim verilemezdi diye düşünüyorum. Aslında kitabı özetleyen güzel bir cümle olmuş. Olumsuz ve karamsar bir düşüncem gibi görünecek ama aşkla temas edilen bir zaman değil sanki bazı şeyleri görüyoruz ya insan diyor bu gelecek nereye gidiyor. Yazarımız da bu noktada o kara kutulara doğru güzel mesajları vardı diyebilirim. Uzun lafı kısası ilgisini çeken kitap sizi bekliyor diyor ve Selda kaçar diyorum. Sizin için #alıntılar bırakıyorum. 🩵Kelimelere de yalnızdır. Onca hoyrat kullanım. Daha da yıldırmıştır onları. Her gün daha da yalnızlaşırlar. Kalem. Onların mânâ sığınağıdır. Gerçeği hayalin. İnsandır. Gökyüzü denizlerindeki insan. Ruhuyla kavuşan insan. Evet, aslında her insan. Kendinin hayalidir. 🩵Hayatını insan kendi yazar. Cenâb-ı Allah'ın kalemi olarak. Ey hayatının
2024 45. kitabı
Okunma: 27 Haziran 2024 19:00
HAYATİ SİR AŞKLA TEMAS Merhaba #kitapsever dostlarım Bugün sizlere harika bir öneri ile geldim. Yazarımız @hayatisir kaleminden özenle yazılmış Hayykitap tarafından çıkan #aşklatemas eseri ile geldim. Yazarımızın ilk defa bu kitabı okudum ve kalemini çok beğendim. Kitabımız okurken bolca alıntını çizdiğim akici ve sürükleyici okurken keyif aldığım bir kitap oldu. Yazarımızın her konuyu ayrı başlıklar altında kendi cümleleriyle ve sözlerle bizlere açıklamış. O verdiği mesajlar ve günümüzdeki insanlar neye doğru gittiğini çok güzel vurgulamış. Mesala çocuklar için çok güzel mesajları var. Bunlardan biri yazarımız çocuklarımızın doğa tanışıp ile temas etmediğini ve sosyal medya ve telefonlara hapsolduğu dile getirmiş. Ruh eşini bulanlar ne kadar kıymetli ve saf aşkın bulduğu dile getirmiş. Oysa çoğu çift telofon arkasında gizlenen , gözlerinin içine bakmamasi ve teması aşk için bakmayan çifler oluştuğu dile getirmiş. "Sevmek hayatin Ana dilidir. " "İnsanın kalbindeki bilgi hiçbir kitap yazmaz." "İnsan zorla aşk olmaz. Aşk kendiligindedir Bir bakış bile kafidir sahici bir aşk için. " "Gökyüzüne bakan çocuklar mutlu olacaklar " " Aşk olmayınca insan dünya hayatından sürüngenlesir ." " Ruhun gücü olmadan , insan bedeni güçsüz düşer. "
2024 34. kitabı
Okunma: 05 Haziran 2024 14:05
"Çocuklarınızı kendi önyargılarınızın içine alarak büyütmeyin. Hiçbir gerçeklikleri yoktur onların. Cennet hayallerine sahip çıkın. Şeytan, yapay zekaya bağımlı akıllı kutularıyla. Çocuklarınızı 'nur' olandan uzaklaştırır. Ve 'nar' olana yaklaştırır. Buna izin vermeyin." Herkese merhaba Yakın zamanda kalemiyle tanıştığım Hayati Sır'ın yeni kitabı "Aşkla Temas" ile geldim... Kapak tasarımındaki "aşkı bilmeyen, yaşamamış, cinselliklerinden koparılmış cinsiyetsiz bir gelecek" yazısıyla dikkat çeken kitapta yazar günümüzün yapay ilişkilerini kaleme almış. Neredeyse tüm kavramların içlerinin boşaldığı günümüzde sevgi, anlayış, sadakat gibi güzel duygular ne yazık ki anlamını yitirdi. Manevi duyguların önemini kaybedip, maddi hırsların öne çıkarılmasıyla deyim yerindeyse bomboş bir nesil geliyor. Çocuklar doğadan uzaklaşırken, gençler yanlış yönlendirmelerle benliklerini kaybediyor. İşte yazarımız Hayati Sır 'da nahif üslubuyla bu düzensiz ve sıkıntılı halleri kaleme almış. Yaradılışın 'hayy' halini yazarın kalemiyle okumak cinsellik kavramını Hayati Sır'ın gözünden görmek isterseniz kitaba şans verebilirsiniz ... Hayykitap
Puan vermedi
Aşkla Temas Hayati Sır Hocamız,Kuran ı Kerim ve sünneti seniyye ışığında yaptığı derin araştırmalarla #asklatemas eserinde,bulunduğumuz çağda insanların cinsellige ve aşka olan bakış açılarını ele almış.Aşk ve cinselligi bedenin teşhir edildiği değil ruhların birbirini gördüğü aşktan ibaret olduğunu,kalbin bilgisi akıl gibi sonradan kazanılmadığı cennetten geldiğini,ilahi aşkında Rabbimiz tarafından bizlerin kalbine üflediği,kainatın sırrı olduğunu,kitabın kendini bulma ve anlam arayışında olduğu ve ilahi aşk anlatılmış. Çocuklarımızı kendi hallerine bırakmamamız gerektiğini hatta ellerindeki telefonları alıp,doğayla iç içe yaşama imkanı sunmamızı,yavrularımızı ağaçlara, kuşlara,bulutlara tamamen tabiata yönlendirmemiz gerektiğini vurgularken hocamız resmen ic sesim olmuş. Ayrıca gökyüzüne bakmamızın öğütlendiği eseri okuyunca,ne zaman gökyüzüne baksam,vesveselerimin, hüzünlerimin ve kederimin,karamsarlığımın azaldığını, korkularımın,kötü düşüncelerimin yok olduğunu defalarca deyimledigimin farkına vardım arkadaşlar “İnsan bedenini ruhuyla severse mutlu olur,ruhun gücüyle Esas güç,ruhtadır.Görünmez.Bilinmez olan,her sözün dışında kalan,insanın içinde kendisiyle sırlanan. Evet,sadece ruhtadır. Ruhun gücü olmadan,insan bedeni güçsüz düşer..” Kahvekokulukitaplar1 Hayykitap @hayatisir #okuyanteraziokuyor #okuyanterazi #pzrtsii24