Buz Krallığı ~ Sena Nur Işık #KitapYorumu
Herkese Selamlar
Yorumuma kitabın konusuyla başlamak isterim...
Buz krallığın da kadınlar için çok sert kurallar var. Kadınların erkeklerin gözlerine bakması, ses çıkarması veya açık giyinmeleri yasak...
Megan Sheran ülkesindeki kadınlara yardımcı olmak, onları kurtarmak için "Kitap Klubü" adında bir örgüte üye. Bu örgütün asıl amacı tüm kadınları yaşadıkları zorlu hayatlardan kurtarmak, onlara yardım etmek.
Megan'ın kız kardeşi Nancy, Kraliyet ailesinin büyük oğlu Leonard Ares Handerson ile nişanlı ama düğüne günler kala Nancy hakkında bir olay ortaya çıkıyor onun yerine Megan'ın evlenmesine karar veriliyor. Megan da hayatı boyunca "ben asla evlenmeyeceğim" demişken kendisini bir anda bu evliliğin içinde buluyor.
Sena'nın kalemiyle ilk defa bu kitapla tanışmış oldum. Yormayan, kendini okutan, akıp giden bir kalemi vardı. Aşırı betimlemeye boğmuyordu ama basitte değildi o yüzden çok hoşuma gitti. Başlar başlamaz evrene hakim oludum hiç zorlanmadan okudum.
Benim kitapta enn sevdiğim şey bölümlerin kısa olmasıydı. Bölümler en fazla 15-20 sayfaydı miss Normalde, yani en azından benim okuduğum, daha önce wattpad de yayımlanmış daha sonra basılmış tüm kitaplarda bölümler çook uzun oluyordu şahsen bu canımı sıkıyordu ama burada öyle değildi o yüzden ayrı bi mutlu oldum
Ares'i hem sevdim hem de boğasım geldi. Bazı söylediklerine erirken bazılarına "napıyorsun ya?" oldum.
Megan... Kitapta en sevdiğim kişi oldu. Kadınlar için çabalaması, herkese baş kaldırması hoşuma gitti.
Damon'u sevdim bence tatlı bir karakterdi. Roberto'nun varlığı bile beni rahatsız etti dkdkk Hele Megan'la olan sahnelerini okurken çok sinirlendim.
Kitapta çok az da olsa fantastik öğeler vardı. Ama fantastik türünde değil Yetişkin/ Romantik türünde bir kitaptı.
Ben sadece bazı olayların biraz daha detaylı olmasını isterdim. Onun haricinde genel olarak çok güzeldi.
Kitapta +18 konuşmalar ve smut sahneler olduğu için kesinlikle yetişkin okurlar için olduğunuda ayrıca belirtmek isterim.