2017 389. kitabı
Okunma: 09 Kasım 2017 02:44
Kitabın üçte birini bitirdim.Bu güne kadar okuduğum hiçbir kitaba benzemiyor.Bir sayfa sonra neyle karşılaşacağımı hayal bile edemiyorum.Hangi kitapla bir benzerlik kurabilirim diye düşüniyorum ama eşi ve benzeri yok sanırım bu kitabın.İşten eve dönsemde Locus Solus gezintime devam etsem diye ikidebir saate bakıyorum günboyu.Biriyle birşey konuşurken kitap hep aklımda başka bir boyuttayım bir kaç gündür.Kimseyi dinlediğim yok,varsa yoksa Locus Solus.Kitap tarafından ele geçirildim ve halimden gayet memnunum tek korkum kitabı bitirmek.
Locus SolusRaymond Roussel · Yapı Kredi Yayınları · 2019204 okunma
Okuduğunuzu görünce incelemenizi merak etmiştim. Yıllar önce başlayıp yarım bırakmıştım. Ama hâlâ aklımda, merak ediyorum. Bu kitaptan sonra Tristram Shandy'yi okumalısınız. Onun tadı da bambaşka.
Fırat Özbey
Kitabın ilk çeyreğinde 10-15 sayfalık sıkıcı bir bölüm var.Mercekli aynalı karışık bir makineyi anlatan ,tahminim o sayfalarda yarım bırakmaya karar vermişsinizdir.Ama sonrasında kitap kopuyor,tekrar başlamanızı öneririm.Tristam Shandy ve kütüphanemin sağ bölümünü oluşturan sarı renk ağırlıklı kısmı uzun zamandır onları okumamı bekliyor.Öneriniz için teşekkürler.