2024 41. kitabı
200 sf. #gönülufkum /41/ @mustafa56catal Şaban Alıyev Selamün  Aleyküm Bugün sizlere aslında okumayı pek tercih etmediğim ama dönem dönem okumalarım da yer vermeye  çalıştığım bir tür ile geldim. Şiir.  Şiir kitapları; elime alayım okuyup bitireyim tarzında kitaplar değildir. Şiir o atmosferi, ruhu yakaladıkça rast gele bir sayfa açıp okuyup düşünmek, dinginleşmek için okunur. Tabi bu benim düşüncem. :)  Bu kitabı bir içeriğine bakayım diye elime aldım ki şiirden de çok öte bir hayat, zenginlik barındırıyor oluşu beni çok etkiledi...  Yeni bir kitaba başlarken mutlaka önsözü, yazar hakkında bilgileri okurum... Mustafa beyinde sağlık sorunu varmış bu sayede ögrenmiş oldum. Kendisine Rabbim'den acil şifalar diliyorum.  İçeriği ; ülküm, hak ve adalet, dinden geçinenler, dostlar, aile, aşk, doga- sanat ve memleketim, insan tahlilleri, vatan, ögütler, şarkı sözlü şiirlerim olmak üzere bir çok şiir ile zenginleştirilmiş bir okuma oldu.  En çok sevdiğim ülküdaş olarak kaleminden dökülenleri okumak oldu  Sizlere ufacık bir mısra ileterek veda ediyorum...  Kitapla ve Sevgiyle Kalın Yüreğimin çığlığına, aşkın şavkı düşüyor Aşkımızın ateşinde, garip gönlüm üşüyor Feryadımın yankıları sonsuzluğu aşıyor Umutlarım, hayallerim hicranımda yaşıyor @hollandakitapevi @azyayingrubu @azboek #şiirsokakta #şiir #kitap #ülkem #türk #turan #ülküm
Gönül UfkumMustafa Çatal · Ares Kitap · 20245 okunma