2022 36. kitabı
Yazarı suçlamıyorum asla, kitabın buram buram kalitesizlik koktuğunu bildiğim halde okuyan bendim. Benim hatam. Aklı s*kini düşünmekten başka hiçbir şeye basmayan, arka zekalı bir adam. Ve yine
Beklenmedik AndaTuğba Atıcı Coşar · Müptela Yayınları · 2019463 okunma
1.867 Gösterim
Kitabı sabah okumaya başladım bitmek üzere şu an ve sizinle aynı duyguları paylaştığımı söylemeliyim. Bu konuda yalnız mıyım acaba diye merak edip yorumlara bakmak istemiştim ve yorumunuzu gördüm valla yazan ellerinize sağlık duygularıma tercüman olmuşsunuz, ne eksik ne fazla.
Esra Kara
Ahh bacım, keşke daha öncesinde görmüş olsaymışsın da değerli vaktini harcamak zorunda kalmasaymışsın.
Ya baştan sona o kadar doğru bir yorum olmuş ki cidden okurken sinirden kahkahalar attım yorumu. Çünkü tek bir kelimede bile hata yok o kadar güzel yorumlamışsınız keşke keşkeeee kitabı okuma gafletine düşmeden denk gelseydim bu yoruma da bu kitabı okuduklarıma eklemek durumunda kalmasaydım çünkü ben bu kadar leş bir şey okumadım hayatımda. İnsanların bu kadar övdüğü ne var diye okuyayım dedim de hata ettim. Gerçekten yorum eklemek istemiyorum çünkü bu yorum çok yerinde olmuş ve sonuna kadar okudum katılıyorum her bir harfine fgjsgsjwbxhwjxhc
Esra Kara
Ahh bacım, bu zulüme katlanmak zorunda kaldığın için gerçekten üzüldüm. Ben de başta bir beklentiyle başlamadım. Başıma az çok ne geleceğini biliyordum da. Çöpün de iyisi var, kötüsü var be kardeşim. Leş bu bildiğin. Geçmiş olsun diyelim..
Kitap kurtlarının bu kitabı okumasının önüne geçerek büyük bir hayır işlemiş oldunuz. Belirtmek isterim ki, yaptığınız yorum hem güldürdü hem düşündürdü; gerçekten harika bir inceleme olmuş, emeğinize sağlık.
Bu yorum görüntülenemiyor
Keşke sizin yorumunuzu görmeden kitaba başlamasaydım. Dediklerinizin her bir kelimesine katılıyorum. Eksik söylemişsiniz fazla söylememişsiniz. Eklemek istediğim bir nokta var. Kadın güya öğretmen ama yok sömestrtan önce izne ayrıldı tatille birleştirecekmiş. Adamla kavga etti istifa etti. Başka okulla konuştu. Ne salak saçma iş bu. Vaktime yazıktı
Esra Kara
Bu tarz kitapları okumadan önce artık yorum okumaya karar verdim. Yoksa gerçekten vakit kaybı. Gerçi ben okumadan önce biliyordum rezil bir şey okuyacağımı, aslında biraz da gülmek, eğlenmek için okudum ama çöpün bile iyisi kötüsü var bacım. Geçmiş olsun diyelim.
Kara bir haberim var, bu s..tri b.ktan kitap tekrardan basılıyor 😂😂
Haaaaassss......