Genç Osman
2024 21. kitabı
Kitabı içeriğine bakmadan sadece tarihi kurgu kitabı olduğunu bilerek Ankara'daki bir sahaftan 10 liraya almıştım geçen sene. İnce bir kitap zaten, yaklaşık yarım saat bir saatte bitti ama başlarken ön yargı ile başladım çünkü daha önce ne yazarın ismini duydum ne kitabın ismini duydum ne de Genç Osman ile ilgili herhangi bir tarihi kitap okudum ki çok fazla da Genç Osman ile ilgili tarihi kurgu kitap yok malumunuz. Kitabı okumayı bitirdiğimde resmen gözlerimden yaşlar süzüldü çünkü öyle güzel yazılmıştı ki etkilenmemek mümkün değil önyargı ile yaklaştığım bu kitaba bayıldım kısa ve öz bir kitap. Ve gerçekten o kadar akıcı ki bir oturuşta bitirilebilecek bir kitap spoiler vermek istemiyorum o yüzden konusunu belirtmek istemiyorum ama tarih meraklılarının Bu kitabı okumasını canı gönülden tavsiye ediyorum çünkü hala etkisi üzerimde büyük bir kitap ve kesinlikle herhangi biri kitap önerisi istediğinde önerdiğim kitapların başında gelir kendisi ki eminim tarih okumayı sevmeyenlere tarih okumayı sevdirtecek bir kitap. Samet Akgün Genç Osman
Genç OsmanSamet Akgün · Eşik Yayınları · 201791 okunma