2024 33. kitabı
Tek Kanat Arka kapak yazısında, " Bu hikâyeyi, özen ve ihtimam ile cerrahi tedavilerini üstlendiğim çocuklar ve onların aileleri için, koşulsuz sevgi ile desteklendikleri takdirde en dezavantajlı yavrunun bile hayata şevkle tutunacağına inanan bir insan, bir baba ve bir cerrah olarak, bir sosyal sorumluluk projesi olarak, insanlığa olan borcumdan geçer akçe ile olmak kaydıyla, bir taksit daha ödemek için yazdım." diye belirtmiş. Ben bundan daha iyi açıklanamaz diye direkt arka kapak yazısını yazmak istedim. Gerçekten iç ısıtan ve çocuklarınıza gönül rahatlığıyla okuyabileceğiniz bir kitap olmuş. Ayrıca kitabın içerisinde bulunan görsellerde gayet güzeldi. Sadece dezavantajlı bireylerin değil herkesin okuması gerektiğini düşünüyorum çünkü onların önce anlaşılmaya ve desteklenmeye ihtiyacı var. Bizimde anlamak ve desteklemek için önce düşünmemiz sonra da empati yeteneğimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bu kitaba şans verin. İyi okumalar. Asla vazgeçmeyenler, mutlaka başarırlar. #nuriyeokuyor #tekkanat #ethemgüneren #zindeyayincilik #kitap #edebiyat #cocukkitabi #kartal #özelçocuklar #dezavantajlıgruplar #aslavazgeçmeyenler #başarı #azim #kartal #hedef #cocuk #psikoloji #ogrenme #engel
2024 Okumalarım
Tek KanatEthem Güneren · Zinde Yayıncılık · 20212 okunma