·400 syf.····Okunma: 26 Haziran 2024 12:58 Yok böyle bir kitap bu zamana kadar okuyup da etkilendiğim ikinci kitap oluyor kendisi. 5 yıl önce sayın hocam bana bu kitaptan üç beş söz söylemişti vaktim yoktu daha sonra unuttum alıp okumadım kitabı geç kalmışım biraz ama olsun kitap tam olarak benim hayata benziyor yatırımlarımla hayatta kalıyorum ve onlarla üst düzey zenginlik kovalıyorum tek farkımız bizim coğrafyada bu işler biraz sıkıntı ama olsun çabalamaya devam. Zenginlik kovalıyorsanız farklı şekilde ve yapılmayanı yapmaya çalışıyorsanız okuyun kitabı ama yok ben şu bölümü okicam meslek sahibi cart curt kafasındaysanız okumayın zaten içinde anlatılanları da anlamazsınız size şöyle söyliyim herkes zengin olmak ister ama kimse bunun için çaba göstermez :) herkes zengin olmak ister ama bunun yükünü kaldıramaz velhasıl bana çok şey kattı kendi işimde ve gücümdeyim hayırlısıyla sermayemi oturttuğumda da insanların bilgilenmesi ve finansal zekaya sahip olması için bu kitabı motivasyon konuşmalarımda anlatıcam