2024 47. kitabı
Okunma: 26 Haziran 2024 17:05
Brandon Sanderson'un tüm kitaplarını okuyorum. Alcatraz Kötü Kütüphanecilere Karşı serisi dahil. Skyward harika bir başlangıçtı. Starsight'ta tempo düşmüştü. Cytonic ise daha geride kaldı. Skyward gibi bir hikayeyle başladığında hikayenin nasıl ilerleyeceğini önceden tasarlaman lazım. Yoksa biraz oradan, biraz buradan gibi oluyor.
CytonicBrandon Sanderson · Dex Kitap · 202349 okunma
Zümrüt Denizli Tress'i okumaya başladım şu sıralar. İlk Sanderson kitabım. Anlatımı gayet hoşuma gitti, iyi bir hikaye anlatıcısı. Bundan sonra kendisini okumaya devam edeceğim fakat nasıl bir sıra izlemeliyim sizce?
Bülent Ekşi
Kayaberk İpek Brandon Sanderson'un Cosmere adını koyduğu bir evreni var Kayaberk Bey. Tüm bağımsız kitapları ve serileri Cosmere evreninde, farklı sistemlerde geçiyor. The Reckoners serisi -3 kitaptı galiba- sevmiştim. Sissoylu serisi, Lejyon, Alcatraz serileri. Sadece Skyward serisi Cytoverse den. Sanderson, her tarzda, farklı üsluplarla yazabiliyor, elinize geçtikçe tüm kitaplarını okuyabilirsiniz. Efsane Wheel Of Time serisinin son kitaplarını o yazdığı, seriyi bitirdiği için çok memnunum. Farklı üsluplarda yazabilmesi sayesinde. Bana sorarsanız hepsini boşverin, ustalık eserim dediği Fırtınaışığı Arşivi serisini okuyun.